Fútbol Base
»
»
»
»
»
»
CD Pedralba, el club del poble on l’objectiu és aprendre, disfrutar i fer amics

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife
cd pedralba

CD Pedralba, el club del poble on l’objectiu és aprendre, disfrutar i fer amics

Dins del parc natural del Túria, a la comarca de la Serrania, es troba Pedralba, localitat amb un entorn natural que atrau al visitant i on la taronja té un lloc protagonista. En el seu camp de futbol municipal «El Parral» uns 100 xiquets entrenen i juguen els seus partits cada cap de setmana.

Gonzalo: «Nosaltres intentem formar els jugadors com persones, transmetent uns valors com respecte i companyerisme»

En total 7 equips formen el Club Esportiu Pedralba, 10 de futbol Base més els dos amateurs: un masculí i un altre femení. Gonzalo, Secretari del CD Pedralba ens explica: «Nosaltres intentem formar els jugadors com persones, transmetent uns valors com respecte i companyerisme per a que després al futur es comporten correctament».

cd pedralba

En el club li donen una gran importància a transmetre a través dels entrenaments aqueixos valors esportius de respecte i esportivitat. En cada sessió preparatòria per al cap de setmana la pilota és protagonista:

Hugo Fraile: «Nosaltres fem possessions, rodes de premsa, exercicis més tècnics d’aprendre a controlar la pilota, conduir-lo, tot sempre amb la pilota»

Hugo Fraile, Coordinador i entrenador, ens detalla: «En Futbol 8 sobre tot és la pilota protagonista, al final fer físic en xiquets no és tan recomanable, nosaltres fem possessions, rodes de premsa, exercicis més tècnics d’aprendre a controlar la pilota, conduir-lo, tot sempre amb la pilota». 

cd pedralba

«Som un poble xicotet amb poques activitats i el nostre objectiu es que vinguen els xiquets, gaudisquen i aprenguen i isquen d’ací amb amics»

Ara el club està aquest juny amb les portes obertes per a tots els apassionats al futbol de la comarca. Hugo Fraile envía els següent mensatge als xiquets apassionats per este esport de la comarca: «Aquest és un club xicotet amb la gent de la directiva que és de poble on el que busquem és que els xiquets es troben molt a gust en el club, que vinguen, gaudisquen, estiguen en els seus amics, som un poble xicotet amb poques activitats, que vinguen, gaudisquen i aprenguen i isquen d’ací amb amics». 

Un equip, un poble, una afició, és el lema del Club Esportiu Pedralba on un centenar de xiquets creixen gaudint de la seua gran passió: el futbol.

cd pedralba