Fútbol Base
»
»
»
»
»
»
Picassent, una escola de futbol on la prioritat és educar en valors

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife
picassent cf

Picassent, una escola de futbol on la prioritat és educar en valors

A la comarca de l`Horta Sud es troba Picassent, amb la seua Torre de Espioca i la seua ermita de la Verge de la Vallivana. Una localitat de tradicions arrelades i de passió també pel futbol.

Alberto Albert: «el nostre objectiu es la formació dels xiquets a través del esport, intentem formar persones i esportistes a través dels valors»

En la localitat compten amb l’escola de futbol de Picassent gestionada per l’ajuntament. Aquesta està composta per 21 equips amb xiquets des d’edat prebenjamins amb 6 anys fins a edat Juvenil. En total uns 280 xiquets entrenats per uns 12 tècnics contractats pel consistori.

Alberto Albert, Coordinador de l´Escola, ens explica: «Al ser una escola municipal el nostre objectiu es la formació dels xiquets a través del esport, intentem formar persones i esportistes a través dels valors, també tenim la part competitiva pero la prioritat es l´educativa».

picassent

Durant els seus més de 25 anys de dedicació per a la pràctica d’esport dels xiquets de Picassent aquesta escola ha comptat amb responsables tan il·lustres com els exjugadors del València CF Nando i Arroyo.

Aquesta temporada l’escola ha comptat amb notables èxits esportius, amb 4 equips Campions, un d’ells el Benjamí de Raúl Carrasco, però en aquesta escola més enllà dels resultats el més important és aprendre, créixer i divertir-se.

Raúl Carrasco: «açi agafem a tots els que vullguen vindre i el que prima es l´esport i que els xiquets es divertisquen»

Raúl Carrasco, Entrenador del Benjamí: «Al final açi es esport, es una escola municipal i no es com un club privat on prima guanyar i fan proves per quedarse als bons i se lleven els fluixets, açi agafem a tots els que vullguen vindre i el que prima es l´esport i que els xiquets es divertisquen».

picassent cf

La pilota és el protagonista en les seues sessions amb aqueix doble focus en els entrenaments: que els seus quasi 300 xiquets progressen com a jugadors i que es divertisquen! Sobretot que gaudisquen de la seua gran passió anomenada futbol.

picassent cf

 

Por Golsmedia