Segunda Federación Grupo Tercero
»
»
»
»
»
»
»
BÀSQUET | L’Hèrcules i HLA Fundació Lucentum acorden un abonament conjunt per a la temporada

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: GOLSMEDIA y Valencia CF.

BÀSQUET | L’Hèrcules i HLA Fundació Lucentum acorden un abonament conjunt per a la temporada

Tot ho tenen a favor. El Pavelló Pedro Ferrandis i el Rico Pérez son veïns, els aficionats, moltes voltes concideixen, de forma que no és gens estrany vore a seguidors de Lucentum amb la samarreta de l’Hèrcules i també en l’altra direcció. La segona B i la Lliga LEB Plata es donen la mà a la ciutat d’Alacant per només 139 euros, que és el preu per a l’abonament conjunt dels dos grans equips de la capital de la Costa Blanca.

Este abonament inclou l’accés als partits que disputaràn els dos conjunts com a local, així, HLA Fundación Lucentum ha reservat un espai a la graderia d’animació, on habitualment es col·loca la penya Kali Nord, per a que disfruten dels partits de bàsquet els seguidors de l’Hèrcules, mentre que la graderia de fons nord del Rico Pérez està a disposició dels seguidors de l’equip de bàsquet.

Este abonament es tramitarà directament a les taquilles del pavelló Pedro Ferrándiz, i Lucentum, a més, ofereix 10€ d’estalvi per a tots aquells aficionats a l’esport alacantí que ja tinguen l’abonament de l’Hèrcules.

És un acord històric per a l’esport alacantí, per això, a la presentació hi acudiren el president de la Fundació Lucentum, Antonio Gallego i el director esportiu, Guillermo Rejón i el capità del primer equip, Pedro Rivero, el director esportiu de l’Hèrcules, Javier García Portillo i el director de comunicació i relacions institucionals, Tomás Moya, a més del davanter Juli.