»
»
»
»
»
VOLEIBOL | El CV Valencia supera el CV Altamira Valencia per tres sets a zero// Fotos

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: GOLSMEDIA y Valencia CF.

VOLEIBOL | El CV Valencia supera el CV Altamira Valencia per tres sets a zero// Fotos

Quarta jornada de la lliga de primera divisió senior masculina de la Comunitat Valenciana amb derbi al cap i casal perquè es veïen les cares el Club Voleibol València i el Club Voleibol Altamira de València al pavelló municipal Benicalap Sud. Reportatge fotogràfic: Paula Marí.

A la fi, victòria local per tres sets a zero amb parcials de 25/18 en una primera mànega completament controlada pel València; una segona que ha pogut caure cap a qualsevol costat, amb el que hi haguera supossat per al partit i que finalment també ha guanyat el conjunt local per 27/25. L’Altamira ha notat este marcador i la superioritat del CV València s’ha tornat a demostrar al tercer i definitiu set que ha conclòs amb el marcador de 25/18.

Després d’esta jornada on el CV Mediterráneo ha superat 0-3 al CV Stella Maris del Port Sagunt, és l’equip castellonenc que encapçala la classificació amb 8 punts igualat amb el CV València i el CV Paterna Liceo. El CV Altamira de València, per la seua banda, ocupa la cinquena posició amb dos punts.

Valencia - Altamira de Valencia (Paula Marí)