Galería fotográfica
»
»
»
»
»
ATLETISME | La XVII Volta a peu solidària «És possible» tanca el circuit de carreres populars// Fotos

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: GOLSMEDIA y Valencia CF.

ATLETISME | La XVII Volta a peu solidària «És possible» tanca el circuit de carreres populars// Fotos

Será fins 2018. La prova que recòrre els barris de Benicalap i Campanar ha possat el punt final al circuit Divina Pastora de carreres populars de la ciutat de València. Reportatge fotogràfic: Paula Marí.

Son ja 17 edicions de la Volta a peu solidària «És possible» on, enguany, han participat més de 4.000 corredors. Tots ells han recorregut els 6.400 metres amb inici i final al carrer La Safor del cap i casal. La victòria final ha sigut per a Ismael Quiñones i Fátima Ayachi, tots dos del Serrano club d’atletisme. Quiñones ho ha fet en un temps de 19:27 mentre que per darrere d’ell han arribat Muhammad Ayman Stitou (19:45) i Mohammed Mohattane (19:46). En categoria femenina, per darrere d’Ayachi ha creuat la linia d’arribada María Ángeles Ruiz (Redolat Team) i Maria José López  (Amateur Sports).

La vessant solidària de la carrera ha aconseguit més de 4.000 euros per a l’associació Avatcor, que lluita per millorar l’estat fisic i animic de les persones que s’han sotmés a un transplant de cor.

Carrera popular "Es Posible" (Paula Marí)