»
»
»
»
RUGBI | Gran derbi entre ANDEMEN Tatami i CAU que guanyen els visitants // Fotos

Partit intens i dur corresponent a la jornada 10 del grup B de la divisió d’honor B del rugbi espanyol amb victòria per al CAU València a la canxa de l’ANDEMEN Tatami per 17 punts a 29. Reportatge fotogràfic: Paula Marí.

El CAU, que continua la persecució al lider, Les Abelles, va eixir a per totes aconseguint tres assaigos al primer acte, Raga als cinc minuts, Canti als 10 i Andrew quasi al descans més una transformació per colp de càstic de Chel Ortega van fer que el marcador a la pausa siguera de 0-22. Contundent.

Però al segon acte, els papers van canviar-se l’ANDEMEN Tatami va demostrar que és un gran del rugbi valencià i va vore com Iranzo retallava distàncies als cinc minuts, encara que Alfonso va responder amb un altre per al CAU. Des d’ací, molta presió local amb anotacions de Córdoba i Matías Tudela que comprimiren el marcador, feren dubtar els visitants que tingueren que acudir al gran treball de la primera linia per a patint i treballant, resoldre el partit amb victòria per dotze punts d’avantatge.

Així, el Tatami continua a la zona tranquila de la classificació, seté amb 23 punts mentre que el CAU, que suma bonus ofensiu també a este partit, arriba a les 42 unitats i és segón a 8 punts del lider, Les Abelles.

Tatami Rugby Club - CAU Valencia (Paula Marí)