Galería fotográfica
»
»
»
»
»
KARATE | Gran èxit a la primera trobada karate i dona// Fotos

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife

KARATE | Gran èxit a la primera trobada karate i dona// Fotos

Este matí s’ha celebrat al pabelló municipal de Cheste la primera trobada karate i dona organitzada per la Federació de karate de la Comunitat Valenciana.

Amb més de cent inscrites, les participants han rebut les ensenyances de Maribel Núñez, Dolores Jiménez, Cecilia Gómez, Vanesa Agramunt, Pilar Rovira, Aida del Nido i Isabel Matamoros en un programa dividit en quatre fases: una primera basada a la preparació fisica general on s’han realitzat exercisis d’activació i qualitats fisiques bàsiques, amb una segona part més especifica on s’han realitzat exercicis de karate.

Les tres següents hores, les participants han participat a un rogle on, de forma triangular, s’ha mostrat les tres modalitats del karate: defensa, combat i kata. A la defensa s’han realitzat exercicis de caigudes, agafades i soltes mentre que al combat hi ha hagut exercicis de desplaçament, tècniques bàsiques i combinades i, finalment, al kata s`ha treballat sobre dos kates: mekyo i miojyo amb algunes series fins arribar al treball de kata tancat.

Els grups s’han dividit entre els no practicants, nivell d’iniciació i practicacants de nivell avançat que han disfrutat d’esta jornada, pocs dies abans de la celebració del dia internacional de la dona.

 

 

 

Programa Karate y Mujer (Paula Marí)