»
»
»
»
GIMNÀSTICA | Belén Guillemot finalitza la temporada amb un quart lloc al Mundial de Guimaraes

La localitat lusitana de Guimaraes va acollir el passat cap de setmana el Campionat del Món de Gimnàstica Aeròbica, modalitat en la qual va participar la gimnasta valenciana Belem Guillemot. Fotos: RFEG.

Belén Guillemot, representant del Club Abetmart Burjassot, arribava a la gran cita com a campiona d’Espanya i d’Europa mostrant grans sensacions en les seves últimes proves. arribava molt reforçada. I així ho va demostrar en una competició on va brillar amb llum pròpia.

Cinquena en la semifinal i quarta en la gran final

La valenciana va passar el tall de la semifinals i va accedir a la gran final en cinquena posició, instància en la que va quallar un gran paper quedant-se quarta a la vora d’aconseguir la medalla de bronze, a només 0,150.

La gimnasta ha demostrat estar en l’elit mundial en base als seus resultats aconseguits en els últims campionats, cosa que no es va veure recompensat amb un podi més que merescut en terres portugueses.

Pròxim objectiu: Campionat d’Europa

Amb el seu quart lloc en el Campionat del Món Betlem Guillemot tanca la present temporada 2017/18 per afrontar un descans necessari previ a la preparació de la propera campanya, la gran cita serà el Campionat d’Europa on l’objectiu serà revalidar el títol.