GOLF | Setmana decisiva per a Sergio García i la Ryder Cup

El golfista castellonenc Sergio García no ha aconseguit la classificació directa per a la Ryder Cup, el prestigiós torneig en el qual un combinat d’Europa i un de Nord Amèrica s’enfronten per a demostrar qui és el rei del golf mundial, i que cada dos anys deixa algunes de les grans exhibicions de la temporada.

Una vegada per mèrits esportius el de Borriol no podrà acudir, només li queda esperar al fet que acabe la fase de classificació i ací confiar en la trucada del capità europeu, el golfista Thomas Bjorn, que serà l’encarregat de completar l’equip amb noms de la seua elecció.

“Vull anar a la Ryder Cup”

El castellonenc ho ha dit clar en entrevistes durant el torneig de Poker Stars a Barcelona: “Vull jugar la Ryder Cup a França”, i confirma que ha parlat amb el capità de l’equip per a “dir-li que estic preparat i a la seua disposició”. La irregularitat li pot acabar passant factura a un Sergio García que ha sigut capaç del millor i el pitjor enguany, i que podria deixar-li sense el torneig que tots volen disputar.

Durant aquesta setmana i la que ve, Sergio García eixirà de dubtes i sabrà si és un dels triats o no per a intentar derrotar al costat de la resta d’europeus al poderós combinat nord-americà entre els dies 28 i 30 de setembre per a tornar a conquistar un títol que en l’última edició, en 2016, va caure del costat d’Estats Units, encara que des que l’enfrontament és Europa contra EUA, el conjunt continental domina per 11-8.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]