Golf
»
»
»
»
»
GOLF | Setmana decisiva per a Sergio García i la Ryder Cup

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.
Sergio Garcia
Sergio Garcia durante un torneo de golf.

GOLF | Setmana decisiva per a Sergio García i la Ryder Cup

Sergio Garcia durante un torneo de golf.

El golfista castellonenc Sergio García no ha aconseguit la classificació directa per a la Ryder Cup, el prestigiós torneig en el qual un combinat d’Europa i un de Nord Amèrica s’enfronten per a demostrar qui és el rei del golf mundial, i que cada dos anys deixa algunes de les grans exhibicions de la temporada.

Una vegada per mèrits esportius el de Borriol no podrà acudir, només li queda esperar al fet que acabe la fase de classificació i ací confiar en la trucada del capità europeu, el golfista Thomas Bjorn, que serà l’encarregat de completar l’equip amb noms de la seua elecció.

“Vull anar a la Ryder Cup”

El castellonenc ho ha dit clar en entrevistes durant el torneig de Poker Stars a Barcelona: “Vull jugar la Ryder Cup a França”, i confirma que ha parlat amb el capità de l’equip per a “dir-li que estic preparat i a la seua disposició”. La irregularitat li pot acabar passant factura a un Sergio García que ha sigut capaç del millor i el pitjor enguany, i que podria deixar-li sense el torneig que tots volen disputar.

Durant aquesta setmana i la que ve, Sergio García eixirà de dubtes i sabrà si és un dels triats o no per a intentar derrotar al costat de la resta d’europeus al poderós combinat nord-americà entre els dies 28 i 30 de setembre per a tornar a conquistar un títol que en l’última edició, en 2016, va caure del costat d’Estats Units, encara que des que l’enfrontament és Europa contra EUA, el conjunt continental domina per 11-8.

Categorías Golf