Halterofilia
»
»
»
»
»
HALTEROFILIA | Sis valencians en búsqueda de medalles al Mundial Máster de L’Hospitalet

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Dani Ponz vuelve al Eldense

HALTEROFILIA | Sis valencians en búsqueda de medalles al Mundial Máster de L’Hospitalet

Avui mateix arranca el Mundial d’Halterofília Màster, per a majors de 35 anys, que tindrà lloc en la localitat catalana de L’Hospitalet. La Comunitat Valenciana estarà representada per 6 competidors del València Club d’Halterofília. A les 12:45 ha arrancat la cerimònia inaugural. Foto: Poliesportiu Municipal Gornal.

Sis valencians amb opcions a medalla

Des d’avui mateix, i fins a dissabte que ve 25, els sis representants de la Comunitat Valenciana cercaran la seua medalla a Catalunya, alguna cosa que no es pot descartar, doncs tots ells arriben amb grans marques a la prova i són candidats a fer-se amb la presea.

Els nostres representants són cinc dones i tan sols un home, sent a més tres d’ells representants de la Selecció Espanyola. Lina Alves, Elia Navarro, Lynette Emmuralleu, Mónica Baraona i Rebeca Murillo són les fèmines, mentre que en masculí només comptarem amb Eduardo Gómez, qui junt a les dues primeres dones citades representaran a Espanya.

S’esperen quasi 1000 participants

La prova és d’una gran entitat, per la qual cosa s’espera acudisquen quasi 1000 participants, que competiran en el Poliesportiu Municipal Gornal, en els quals hi haurà un total de 505 homes i 388 dones d’edats compreses entre els 35 i fins als 80 anys, i que cercaran consagrar-se a Catalunya.

En el Campionat participaran, entre uns altres, campions mundials i olímpics d’Halterofília, la qual cosa fa més atractiu si cap un mundial en el qual tot està en l’aire i que compta amb un gran dispositiu de cobertura.

Categorías Halterofilia