Hockey
»
»
»
»
»
HOQUEI | El Valencia CH femení no carbura en la seua primera temporada en Primera Divisió

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife

HOQUEI | El Valencia CH femení no carbura en la seua primera temporada en Primera Divisió

Després de l’històric ascens del València Club d’Hoquei Femení a Primera Divisió, el club valencià cercava començar amb bon peu una temporada per a mai oblidar, però després de dos partits disputats, sembla que les pupil·les de Vicente Alos no troben la clau per a aconseguir la primera victòria en la segona categoria de l’hoquei espanyol. Foto: Paula Marí.

Aquest matí s’ha disputat la segona jornada de Primera Divisió Femenina en el Poliesportiu Verge del Carmen – Beteró, on València CH i Reial Societat de Sant Sebastià es veien les cares amb la finalitat d’aconseguir la primera victòria per part de tots dos equips, encara que finalment va ser l’equip visitant qui es va portar el partit per 0-2.

Les xiques de Vicente Alos no han aconseguit perforar la porteria rival en cap dels dos partits

El partit es va disputar amb la mateixa intensitat amb la qual es va desenvolupar la trobada de la primera jornada enfront del Jolaseta. De nou sota la calor estival de València, el conjunt local va tractar de defensar-se com a gat panza a dalt dels atacs de l’equip basc, que sobre el terreny de joc semblava més rodat. El València CH no va poder fer gens davant els arreones de la Reial Societat, però va demostrar que la setmana que ve pot aconseguir la primera victòria de la història en Primera Divisió perquè qualitat no li falta.

Foto: Paula Marí.

El València Club d’Hoquei viatjarà la setmana vinent fins a Castelldefels, on cercarà la primera victòria de la història del club en la segona categoria de l’hoquei espanyol davant un equip que va finalitzar en sisena posició la temporada passada i que suma també dues derrotes en les dues primeres jornades, però que ve d’encaixar una golejada per 1-7 davant l’Universitat Sevilla, segon classificat la passada temporada.

Categorías Hockey