Hockey
»
»
»
»
»
HOQUEI | El Valencia CH empata contra el Castelldefels en el duel de necessitats

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife

HOQUEI | El Valencia CH empata contra el Castelldefels en el duel de necessitats

El Valencia CH de Primera Divisió Femenina es va haver de conformar amb un vistós empat a tres en la seua visita a un rival directe com el Castelldefels, equip que igual que les valencianes afrontava aquesta cita sense haver estrenat encara el seu caseller de punts.

Es mantenen les trajectòries paral·leles

Després de registrar tots dos dues derrotes davant els seus aficionats, per als catalans era la tercera cita seguida en el seu feu mentre que el Valencia CH afrontava aquest primer desplaçament de la temporada amb moltes ganes de tornar a casa amb un bon resultat.

Finalment, amb els gols marcats per Jeske Van Bavel per partida doble i Robin Jenny Heinemans, han quedat 3-3 i açò fa que els dos equips es mantinguen en la part baixa de la taula, però almenys han aconseguit el seu primer punt de la temporada, fet important per a la moral dels de Vicente Alós.

La setmana vinent s’enfronten a un dels equips més forts

La pròxima cita serà davant d’un dels equips més potents de la categoria, un Barça al que rebran dissabte que ve a les 16:00 hores, enfrontant-se a un combinat que també ve d’empatar enfront d’un rival directe com el CH Sardinero, però igual que el seu adversari venia de guanyar en els primers compromisos.

Categorías Hockey