»
»
»
HOQUEI | Espanya completa el ple de victòries en la fase de grups del 4 Nacions de València

En el dia d’ahir es va disputar la tercera jornada -l’última de la fase de grups- del cridaner Torneig Internacional 4 Nacions que s’està celebrant a València, aconseguint Espanya el seu tercer triomf en els tres partits jugats. Foto: Oscar Matheu.

Espanya 2-1 Anglaterra

I és que després de vèncer a Països Baixos (1-2) i a Irlanda (1-0), també es van desfer d’Anglaterra amb un altre resultat ajustat (2-1), finalitzant la fase de grups com a única selecció que compta totes les seues trobades per victòries. Aquesta vegada el bon temps sí que va acompanyar a aquest espectacle en el qual s’estan donant cita en el poliesportiu Verge del Carme-Beteró els millors jugadors del món, amb els Redsticks sent capaços de vèncer a qualsevol rival amb el qual s’enfronten.

Nova victòria ajustada per a Espanya per a ser els únics que han fet ple

Pau Quemada va obrir el marcador gràcies a un penal córner en el segon quart, però Anglaterra va reaccionar de la mateixa forma, aconseguint la igualada Christopher Griffiths. No obstant açò, els de Fred Soyez, que amb aquest empat ja s’asseguraven la primera plaça de forma matemàtica, van demostrar que volien completar el ple de victòries i van traure profit d’un penal stroke en l’últim quart per a certificar aquest nou triomf.

Països Baixos 7-1 Irlanda

Cal remarcar que abans d’aquest duel es van enfrontar Països Baixos i Irlanda en un xoc en el qual els holandesos van aconseguir una àmplia victòria amb la intenció d’obligar a Espanya a puntuar. D’aquesta manera, Bob de Voogb i Thijs Van Dam van obrir prompte el marcador, i encara que els irlandesos van aguantar una mica les envestides del rival, després del descans van seguir succeint-se els gols, amb doblet de Mink Van der Weerden, i tants de Jeroen Hertzberger, Thierry Brinkmany i Robert Kemperman, anotant Alan Sothern el de l’honor per als irlandesos.

Es repetiran aquests duels en semifinals

Amb aquests resultats, ja està tot llest para per a la fase final en la qual Espanya, com a primera de grup, s’enfrontarà a la quarta, Anglaterra, el dissabte a les 10:00 hores, mentre que Països Baixos, que ha finalitzat segon, es mesurarà a Irlanda a partir de les 12:30 hores a la recerca d’un bitllet per a la gran final del Torneig Internacional 4 Nacions, un campionat preparatori per al pròxim Campionat del Món de l’Índia del que els valencians estem podent gaudir en primera persona.