Hockey
»
»
»
»
»
HOQUEI SALA | El CH Xaloc ha sigut el millor valencià en la Fase Prèvia del Campionat d’Espanya Cadet// Fotos

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.

HOQUEI SALA | El CH Xaloc ha sigut el millor valencià en la Fase Prèvia del Campionat d’Espanya Cadet// Fotos

Tant l’equip masculí com el femení del CH Xaloc han aconseguit acabar segons en els seus respectius grups, signant una estupenda participació en la Fase Prèvia de l’III Campionat d’Espanya Cadet d’Hoquei Sala. Reportatge fotogràfic: Paula Marí.

En masculí, el CH Xaloc ha quedat segon en el Sector 1 després de véncer el dissabte tant al Aridamán (0-11) com a l’Alcalá HC (3-1), sucumbint (7-1) únicament enfront d’un CHP Benalmádena que va acabar fent ple, ja que hui els valencians també han golejat (12-0) al DXT Madrid Sud, remarcant el fet que Francesc Florentino ha sigut el segon màxim anotador d’aquesta Fase Prèvia amb 10 punts.

Francesc Florentino, del CH Xaloc, ha sigut el segon màxim anotador del cap de setmana

La resta de valencians estaven integrats en el Sector 4, on també hi ha hagut ple i tampoc ha sigut per a un dels nostres, ja que l’SPV Complutense ha quedat primer després de guanyar els seus quatre partits. Segon ha sigut el Valencia CH després de véncer 3-2 al Giner de los Ríos, 2-7 al CA San Vicente i 0-10 al Salduie HC, i sucumbir 3-1 contra el líder, mentre que la tercera plaça ha sigut per al Giner de los Ríos, que es va reposar bé de la derrota inicial en el derbi.

I és que després van guanyar 8-2 al Salduie HC, van perdre 6-2 contra l’intractable SPV Complutense i han derrotat al CA San Vicente (4-2) en el duel d’aquest matí. Precisament els alacantins de Sant Vicent del Raspeig han quedat quarts en aquest grup de cinc, després d’acomiadar-se amb un bon 0-4 enfront del Salduie HC una vegada havien perdut contra el Valencia CH (2-7), SPV Complutense (6-2) i Giner de los Ríos (4-2).

IMG_5017

Pel que respecta al femení, el que representant valencià que estava en un altre grup era el Valencia CH, que no va tindre molta sort en el Sector 3, ja que van perdre enfront del Club de Campo (7-1), el CH Alcalá (3-2) i el CD Málaga 91 (2-3) en els seus tres primers compromisos, refent-se en la seua última cita per a tancar aquesta competició vencent 3-0 al Agonex i finalitzant quarts en aquest grup de cinc.

El CH Xaloc femení va quedar empatat a punts amb el primer

En el Sector 4 es trobaven la resta de valencians, i tal com va passar amb els xics, cap dels nostres va quedar primer, encara que el CH Xaloc va finalitzar segon amb els mateixos punts que el CD Terrassa després que començaren vencent al SPV Complutense B (1-5), Giner de los Ríos (3-5) i CA San Vicente (6-5), però aquest matí han perdut en el duel definitiu davant del conjunt català (2-3).

Tercer va quedar el Giner de los Ríos, que va començar empatant 5-5 enfront del CA San Vicente i perdent 3-5 contra el CH Xaloc, però després van ser capaços de véncer tant al CD Terrassa (3-2) com al SPV Complutense B (4-2). Pel que fa al CA San Vicente, va acabar cinqué en sumar un sol punt gràcies a l’empat (5-5) enfront del Giner de los Ríos, ja que després van perdre 3-0 enfront del CD Terrassa, 6-5 contra el CH Xaloc i 6-3 contra l’SPV Complutense B.

Categorías Hockey