Hockey
»
»
»
»
»
HOQUEI | Els RedSticks, llestos per a debutar davant la campiona del món a València

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife

HOQUEI | Els RedSticks, llestos per a debutar davant la campiona del món a València

La selecció espanyola absoluta masculina d’hoquei ja es troba en la capital del Túria, on dissabte que ve 19 de gener s’enfrontarà a Bèlgica, vigent campiona del món, en el partit inaugural de la FIH Pro League València 2019. Un xoc que es disputarà a partir de les 13:00 hores en el Poliesportiu Verge del Carmen – Beteró.

Serà una trobada d’alt voltatge posat que els belgues vénen de proclamar-se campions del món el mes de desembre passat, després d’imposar-se en la gran final a Països Baixos en la localitat índia de Bhubaneswar. Així doncs l’espectacle està més que assegurat.

L’últim enfrontament oficial entre Bèlgica i Espanya es va produir el 3 de desembre de 2017, partit en el qual es van imposar els belgues per la mínima (1-0) als de Fred Soyez en el KalingaStadium. Va ser l’últim partit de la ronda final de l’extinta World League. Un solitari punt que deixava a Espanya en sisena plaça en una competició que tancava l’any.

València, seu de 5 partits de la FIH Pro League

España acollirà 8 partits com a amfitriona dels quals 5 se celebraran a València mentre que els tres restants se celebraran a Madrid. Les instal·lacions municipals on es troba la Federació d’Hoquei de la Comunitat Valenciana acolliran els partits d’Espanya contra Bèlgica (19/01), Gran Bretanya (25/01), Holanda (15/02), Alemanya (15/03) i Pakistan (26/04).

GOL TV emetrà el partit inaugural

A partir de les 13.00 hores del dissabte 19 de gener podrà seguir-se en directe el partit a través de l’emissió de GOL televisió. Amb la narració de Ferrán Martínez i els comentaris tècnics d’Eduard Tubau, els #RedSticks ens conviden a seguir-los en el debut d’aquesta competició global.