Hockey
»
»
»
»
»
HOQUEI SALA | El CH Xaloc queda eliminat de la lluita pel títol del Campionat d’Espanya

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.

HOQUEI SALA | El CH Xaloc queda eliminat de la lluita pel títol del Campionat d’Espanya

Des de l’1 fins al 3 de febrer se celebren les finals del LXV Campionat d’Espanya de Primera Divisió Nacional Femenina d’Hoquei Sala. Avui les valencianes del CH Xaloc no han pogut aconseguir la victòria en els dos partits que han disputat i per tant no poden estar en semifinals perquè només queda un partit i matemàticament ja no és possible. Foto: CH Xaloc ASV.

CH Xaloc ASV 1-3 CH Sardiner

El partit celebrat en el camp dels Bermejales ha acabat amb derrota per al club valencià (1-3) que ha tingut un amarg debut en la fase final de la competició i per tant en el seu següent partit estava obligat a sumar per a mantenir vives les esperances d’estar en les semifinals.

CH Xaloc ASV 0-8 Club de Camp

Les madrilenyes van passar per sobre del CH Xaloc que no va poder contestar al joc del Club de Camp que es feia amb la victòria i amoïnava de les valencianes de poder estar en la fase final per a la lluita pel títol.

No obstant això, el CH Xaloc ASV jugarà demà a les 10.00 del matí enfront d’Universitat Sevilla per a aconseguir quedar-se com a 3r classificat del grup A i així optar a lluitar per la plaça del 5è i 6è lloc en l’última fase del campionat, ja que Universitat Sevilla només té 1 punt. Per tant, el conjunt que guanyi demà aconseguirà la 3ºplaça del grup A.

Categorías Hockey