Hockey
»
»
»
»
»
HOQUEI | Les Redsticks prepararan el preolímpic a València

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife
RedSticks
Las RedSticks llegan a Valencia. Foto: FHCV.

HOQUEI | Les Redsticks prepararan el preolímpic a València

Las RedSticks llegan a Valencia. Foto: FHCV.

Les RedSticks es van penjar el bronze continental fa una setmana. Adrian Lock, seleccionador, ha fet pública la llista de 25 convocades de la selecció espanyola absoluta femenina per a la pròxima concentració que mantindrà a les RedSticks a València, des del 9 al 19 de setembre.

El stage que donarà començament a la preparació del pròxim preolímpic, el qual se celebrarà a la fi del pròxim mes d’Octubre. Una eliminatòria on el diumenge que ve es coneixerà el rival amb l’es disputen una plaça per a disputar els Jocs Olímpics de Tòquio en 2020.

El diumenge es coneixerà el rival per la plaça per a disputar els Jocs Olímpics.

Deu dies de treball en la capital del Túria, on s’enfrontaran a l’equip nacional de la Xina, pendent encara de l’aprovació del visat que els aterrar en sòl espanyol. En cas que ho obtinguen, les trobades seran de caràcter oficial i se celebraran sobre la pista blava de Beteró els dies 16 (18 h.), 18 (12.30 h.) i 19 (12.30 h.).

La jugadora valenciana Lola Riera, després de penjar-se el bronze continental, i el Cap d’Equip, Raúl Gómez, integrant de la FHCV tornen a l’herba de Beteró on es van adjudicar aquest estiu l’Hoquei Sèries Final.

El seleccionador ja ha donat a conéixer les jugadores que acudiran a València.

Les jugadores que acudiran a València són les següents: Berta Bonastre, Carola Salvatella y Maria Tost (Club Egara). Las representantes del Club de campo son las siguientes: Carmen Cano, Begoña García, María López, Alicia Magaz, Candela Mejias, Belén Iglesias, Beatríz Pérez, Mª Ángeles Ruiz y Alejandra Torres-Quevedo.

Del Junior FC acudirán: Anna Gil, Marta Grau, Cristina Guinea, Georgina Oliva, Carlota Perchame y Mariona Serrahima. Del CD Terrassa vendrán: Júlia Pons y Clara Ycart. Por su parte la SPV Complutense irán: Lucía Jiménez, Lara Pampin y Lola Riera. Por último, del RC Polo acudirán: Melani García y Marta Segú.

Por Golsmedia