Hockey
»
»
»
»
»
HOQUEI | Arriba la 17º edició de Trofeu Thiago

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife
Trofeu Thiago
Tarongers celebrarà el Trofeu Thiago. Foto: FHCV.

HOQUEI | Arriba la 17º edició de Trofeu Thiago

Tarongers celebrarà el Trofeu Thiago. Foto: FHCV.

Aquest cap de setmana se celebra la dissetena edició del Trofeu Thiago organitzat pel CD Giner dels Rius. L’esdeveniment tindrà lloc en el camp d’hoquei de Tarongers els dies 13, 14 i 15 de setembre.

Acollirà diferents partits en totes les categories. Des de benjamí, aleví, infantil, cadet, juvenil, sènior, veterans, hoquei mamis i papis. A més, la competició consistirà en una modalitat de dues fases (liguilla i eliminatòria), els partits serà d’hoquei 7 (6 jugadors i un porter), en la categoria benjamí serà de 5 jugadors més un porter en camp d’hoquei sala amb bandes) mentre que en la categoria cadet, juvenil, sènior, veterans es disputaran en la modalitat d’11 en tot el camp.

Els partits seràn d’hoquei 7

Entre la informació del torneig es troba: 1. Cada club podrà inscriure un màxim de 2 equips per categoria, jugant tots ells un mínim de tres partits. 2. Cada jugad@r inscrit@ haurà d’abonar la quantitat de 5€. 3. La inscripció inclou arbitratges dels partits per àrbitres de la CVA, serveis mèdics, aigua per a tots els partits i un obsequi de record del torneig. 4. La fi del termini d’inscripció serà el 27 d’agost de 2019. 5. Se podrà inscriure de manera opcional al sopar i festa del torneig per 7€.

Quant a la modalitat de competició, es tracta de 2 fases, 1o liguilla i 2o eliminatòria. En Benjamí serà competició d’hoquei sala (reglamente hoquei herba). En aleví, infantil, mamis, papis: partits d’hoquei 7 (1/2 camp). En cadet, juvenil, sènior i veterans: partits d’hoquei 11 (tot el camp).

Es tracta de 2 fases, 1o liguilla i 2o eliminatòria

El torneig es realitzarà en superfície d’herba artificial i la durada de la trobada serà diferent depenent de la categoria. Benjamí: 1 part de 20 minutos. Aleví, mamis i papis: 2 parts de 15 minuts. Infantil, cadet, juvenil i veterans: 2 parts de 20 minutos. Sènior: 3 parts de 15 minuts.

Por Golsmedia