Hockey
»
»
»
»
»
HOQUEI | El València CH celebra el ‘Dia del club’

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife
Valencia CH
El Valencia CH celebra el ‘Día del club’. Foto: FHCV.

HOQUEI | El València CH celebra el ‘Dia del club’

El Valencia CH celebra el ‘Día del club’. Foto: FHCV.

El passat cap de setmana, el València Club d’Hoquei va celebrar el ‘Dia del club’ en el camp de Tarongers. Una jornada especial protagonitzada per diversos jugadors i integrants de l’entitat blanc-i-negra que van gaudir de diverses activitats i van celebrar les presentacions dels seus equips.

Una oportunitat que van aprofitar els familiars dels xiquets de les diferents categoria del club valencià per a acompanyar als més xiquets en un dia especial. Cada jugador va gaudir amb l’estic i la bola envoltats de diferents integrants de la família blanc-i-negra.

Els equips van protagonitzar la presentació oficial

Entrenadors, delegats, jugadors, membres de la junta directiva i moltes més persones reunides al club van gaudir d’un dia únic.
Després de realitzar diverses activitats, els equips van protagonitzar la presentació oficial on cada membre del club va poder posar amb la samarreta blanca, l’equipament esportiu titular.

El 12 d’octubre culminava la jornada festiva amb una paella valenciana que van gaudir tots en família. Un acte molt especial per a un club que lluitarà per obtindre els millors resultats aquesta temporada.

Por Golsmedia