Hockey
»
»
»
»
»
HOQUEI | La selecció aconsegueix un bitllet doble per a Tòquio 2020

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife
Els Redsticks van aconseguir el passe a Tòquio 2020. Foto: FHCV.

HOQUEI | La selecció aconsegueix un bitllet doble per a Tòquio 2020

Els Redsticks van aconseguir el passe a Tòquio 2020. Foto: FHCV.

Les seleccions espanyoles masculina i femenina han aconseguit l’anhelat passe als Jocs Olímpics de Tòquio en el camp d’hoquei de València. Espanya han vençut als equips nacionals de França i Corea, respectivament. Sengles partits han estat plens de tensió i un gran joc per part de totes les seleccions.

El somni d’anar a Tòquio ja és una realitat per a les seleccions espanyoles femenina i masculina d’hoquei. Les i els Redsticks aconseguien la passada olímpica en el poliesportiu Verge del Carmen-Beteró.

El poliesportiu Verge del Carmen-Beteró va ser escenari del passe per a Tòquio 2020

Abrigallats per l’afició que omplia les graderies del camp blau, els xics d’Espanya aconseguien la seua victòria per 3-2 enfront dels gals en un partit d’allò més renyit. Després de l’empat de la jornada anterior, els espanyols jugaven una disputada trobada enfront de la selecció gal·la fins a situar-se en el 3-2.

Les Redsticks, per part seua, afermaven la passada per 2-0 contra Corea després d’haver guanyat també el partit de la jornada anterior. La selecció espanyola femenina s’enfrontava en un partit decisiu contra l’equip asiàtic després de véncer 2-1 en la primera trobada. La selecció finalment va aconseguir el passe a Tòquio 2020.

Les Redsticks van aconseguir un passe a Tòquio 2020.

Por Golsmedia