Judo
»
»
»
»
»
JUDO| Ana Pérez, preparada per al Grand Slam de Rússia

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Dani Ponz vuelve al Eldense

JUDO| Ana Pérez, preparada per al Grand Slam de Rússia

La III Edició del Grand Slam d’Ekaterimburgo tindrà lloc entre els pròxims dies 15 i 17 de març. La judoka valenciana Ana Pérez Box prendrà part del tercer World Tour de Judo de la temporada després de ja haver participat en Marrakech el passat fi de setmana. Foto: Proyecto Fer.

Como ja comentem en Golsmedia Sports, en el Grand Prix de Marrakech va aconseguir el subcampionat, gesta important de cara a la participació en els pròxims Jocs Olímpics de Tòquio 2020.

El Grand Slam de Rússia comptarà amb 403 judokes, 6 espanyols

En este campionat participaran un total de 403 judokes de 48 nacionalitats distintes al Palau d’Esports, on la capacitat màxima és de fins a 5.000 espectadores.

Per part dels representants espanyols seran 6, contant a l’alacantina, els esportistes que intenten realitzar un bon paper. Julia Figueroa i Laura Martínez disputaran la categoria -48 i Estrela López i Ana Pérez en -52kg. D’altra banda, també participaran Cristina Cabanya en -63kg i Alberto Gaitero, com a únic judoka espanyola masculí, en -66kg.

Ana Pérez Box participarà el primer dia que se celebra el torneig

El torneig es durà a terme en tres jornades diàries. Es disputaran amb el mateix horari els tres dies que dura la competició: A les 7:15 seran les rondes preliminars i a les 13:00 les finals. Per la seua banda, la integrant del Proyecto Fer, que es troba en la categoria -52, intentarà mostrar la seua millor versió el primer dia, 15 de març.

Categorías Judo