»
»
»
KARATE | El valencià Pepe Carbonell, subcampió de la II Copa Iberoamericana

El karateka valencià Pepe Carbonell porta un mes frenètic quant a medalles es refereix, ja que acaba de collir la seua tercera medalla de plata consecutiva en menys d’un mes.

Carbonell s’ha proclamat subcampió de la II Copa Iberoamericana després de perdre davant l’espanyol Sergio Galán per 3-2.

L’integrant del CD Kazokusport no va poder fer gens davant un Galant amb el qual competeix per equips, i amb qui s’ha alçat campió del Món i tricampeón d’Europa.

Van protagonitzar una final molt disputada, com sempre que s’enfronten entre si, que es va decantar favorablement a Sergio Galán per mínims detalls.

El valencià es va imposar en quarts de final al panameny Héctor Cención per 5-0 i en semifinals al brasiler Williames Santos per 4-1.

Encara que la presea de plata de la segona edició de la Copa Iberoamericana no és puntuable pels Jocs Olímpics, és un plus en la preparació del karateka valencià per guanyar-se un bitllet a Tòquio 2020.

La setmana vinent, Carbonell participarà en el Karate1 Premier League de Tòquio, una cita que sí serà puntuable tant per al rànquing mundial com per a l’olímpic.