Karate
»
»
»
»
»
KARATE | Pepe Carbonell: “Arribem al Mundial al millor moment”

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.

KARATE | Pepe Carbonell: “Arribem al Mundial al millor moment”

Està tot preparat perquè el WiZink Center de Madrid aculli el Campionat del Món de Karate, un Mundial que s’emprendrà dimarts que ve 6 de novembre i que conclourà el diumenge 11 de novembre.

La capital d’Espanya reunirà a 1.300 karatekes procedents de més de 100 països, entre els quals es troba el valencià Pepe Carbonell. L’integrant del CD Kazokusport ha estat campió del Món en kata per equips (2015) i pentacampeón d’Europa (2013, 2014, 2015, 2017 i 2018).

En Golsmedia Sports hem volgut parlar amb ell a 24 hores vistes que arrenqui un Mundial de Karate en el qual es tenen moltes esperances dipositades en ell i els seus companys Sergio Galán i Fran Salazar. Un trio que ens ha brindat els títols dels dos últims europeus.

No queda gens perquè done començament el Mundial de Madrid, ¿amb quines sensacions arribes a la gran cita?

“Les sensacions no poden ser més bones, arribem al millor moment. A més a nivell personal em trobe molt bé, amb moltes ganes. Crec que si tot va com ha d’anar els resultats deuen ser molt bons”.

“Arribem al Mundial al millor moment. Si tot va com ha d’anar els resultats deuen ser molt bons”.

Tu ja saps el que és proclamar-te campió del Món, ara tens una nova oportunitat d’aconseguir-ho a casa davant la teua afició.

“Al llarg d’aquestes setmanes la gent ens parlava de la responsabilitat d’estar davant de la nostra gent, de la pressió que podem sentir. Però nosaltres preferim parlar de l’orgull que sentim en poder competir davant de les nostres famílies i amics.

Creiem que l’ànim de l’afició pot ser un factor afegit i trobar-se aquí, a les sevus mans, la clau de l’èxit. No sentim pressió perquè venim de fer un cicle de dos anys molt complet havent guanyat els dos últims Campionats d’Europa”.

¿Us sentiu favorits per conquistar l’or Mundial?

“Ens sentim favorits per realitzar el nostre treball al 100%, com bé ens ha anat indicant el nostre entrenador. Hem rendit molt bé fins ara i som capaços de tornar a fer-ho, de competir al màxim nivell. Sabem que som candidats per donar nostra millor versió”.

“Hem rendit molt bé fins ara. Som candidats per donar nostra millor versió”.

¿Quins són els vostres principals rivals en la lluita per pujar al podi?

“Els japonesos són fortísimos, per alguna cosa són els actuals campions del Món. En partir com ells com a caps de sèrie els evitaríem fins a una hipotètica final Japó- Espanya. Altres països destacats per la seua trajectòria, història i nivell actual són Turquia, el Marroc, Itàlia i França”.

Sou un trio molt prolífic. Sergio, Fran i tu us enteneu a la perfecció. Els dos últims ors europeus així ho sustenten.

“La veritat és que sí. Continuem amb la senda de l’èxit forjada abans que ens juntarem en 2017 havent guanyat els dos últims campionats d’Europa. Anem a tractar de sorprendre en aquest Mundial tant als jutges com al públic. Hem treballat molt per aconseguir-ho”.

“Els japonesos són els principals favorits. Altres països destacats són Turquia, el Marroc, Itàlia i França”.

Encara que semblen molt llunyans, els Jocs Olímpics de Tòquio 2020 estan molt a la vora. Una medalla en el Mundial de Madrid us reforçaria molt en aquest sentit.

“És un objectiu que encara es troba lluny, però estem treballant en cada prova del Circuit Mundial per aconseguir els màxims punts possibles pel ránking de classificació. Però a nivell individual no acaben d’acompanyar els resultats perquè compatibilitzar-ho amb la competició per equips és molt dur”.