Karate
»
»
»
»
»
KARATE | El valencià Pepe Carbonell a la final de kata per equips del Mundial de Madrid

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife

KARATE | El valencià Pepe Carbonell a la final de kata per equips del Mundial de Madrid

Qui avisa no és traïdor. El karateka valencià Pepe Carbonell, integrant del CD Kazokusport, ens va assegurar en l’entrevista que li realitzem des de Golsmedia Sports que arribaven al Mundial al millor moment possible. I així ha estat, ja que el nostre representant a Madrid pugnarà per la medalla d’or.

El trio format per Pepe Carbonell, Fran Salazar i Sergio Galán ha certificat la seUa passada a la final en kata per equips. Els bicampions d’Europa, es van alçar amb el títol en 2018 i 2017, lluitaran contra els nipons per coronar-se a nivell mundial.

Els espanyols es mesuraran diumenge que ve 11 de novembre, a les 12:00 hores, al vigent campió del Món: Japó.

KARATE | Pepe Carbonell: “Arribem al Mundial al millor moment”

El bitllet a la final s’ha consumat després d’enderrocar a Kuwait en primera instància, i a Iran i Turquia en segon i tercer lloc respectivament. El WiZink Center de Madrid va encoratjar a l’equip espanyol des del primer moment, portant-los en volandas a la primera victòria per 5-0 enfront de Kuwait.

Iran esperava en segona ronda, després d’eliminar a la vigent subcampiona d’Europa: Rússia. Els iranís no tenien la més remota intenció de posar-ho fàcil, però els nostres els van sentenciar amb un altre 5-0. L’últim obstacle per barallar per l’or era Turquia, bronze en l’últim europeu, contra qui va tocar estrènyer les dents per guanyar per un ajustat 3-2.

Pepe Carbonell, qui ja va ser campió del Món en 2015, somia amb un altre or mundialista.