»
»
»
PARAKARATE | Fran Lozano lluitarà pel bronze Mundial

Un altre representant de la Comunitat barallarà per una medalla en el Mundial de Karate que s’està celebrant esta setmana en la Comunitat de Madrid. Serà en la modalitat de kata masculí on Fran Lozano, l’elxà, lluitarà per pujar-se al podium dels millors del món. Fotografía de portada: RFEKarate.

Pioner d’Espanya en el karate a cegues.

Natural d’Elx, Fran Lozano, es va quedar cec als 16 anys, però a pesar d’això, no li ha impedit continuar lluitant i complir els seus sons. La poca visió que li quedava i les pelis de Jackie Chan li van fer enamorar-se de l’esport i practicar-ho. Tanta és la seua passió pel que realitza, que va ser el primer en tota Espanya a practicar karate per a cegos. La passió que emprava sobre el tatami li van fer penjar-se la medalla de Campió d’Europa a Sèrbia este mateix any. Gesta que se li suma el seu palmarés que compte con tres campionats d’Espanya (2016, 2017 i 2018) i un quint lloc en el Mundial de Linz (Àustria) 2016.

Este cap de setmana lluitarà per la seua primera medalla en el Mundial de Karate de Madrid.

Després de no aconseguir classificar-se per a la gran final del Món i penjar-se la plata o l’or de tot un campionat mundial, Fran Lozano barallarà per fer-ho, almenys, en el tercer escalafó i junt amb els seus. Abrigat per l’afició espanyola, l’elxà disputarà este cap de setmana la medalla de bronze en kata masculí.

Una gesta que millorarà al passat Campionat del Món on el nostre representant es va quedar a les portes del podium i en quint lloc, res mal per a tractar-se del seu primer torneig davant de rivals de tot el planeta.