Karate
»
»
»
»
»
KARATE | Pepe Carbonell aconsegueix el bronze per equips en el Premier League Dubai

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife

KARATE | Pepe Carbonell aconsegueix el bronze per equips en el Premier League Dubai

Gran jornada per al karate valencià. Pepe Carbonell ha aconseguit la medalla de bronze de kata per equips en el Premier League Dubai al costat dels seus companys d’equip Fran Salazar i Sergio Galán. Fotos: Real Federació Espanyola de Karate.
Any espectacular de Pepe Carbonell
L’actual campió d’Espanya aconsegueix així un altre èxit més en un lloc més que espectacular com el Open de Dubai. L’equip espanyol ha aconseguiu alçar-se amb la tercera posició després de véncer al combinat de Azerbayán amb 25 punts, resultat que els ha col·locat en posicions de podi per darrere de Turquia, la vencedora, i Kuwait, que s’ha portat la medalla de plata.

Malgrat no poder reeditar la final reeixida en l’anterior Karate1 Premier League celebrat a París -on va aconseguir al costat de Salazar i Galà la platja-, aquesta medalla de bronze continua sumant trofeus a la vitrina de Pepe Carbonell, que està batent rècords i collint èxits amb cada torneig que disputa.

Ha superat els seus problemes en el muscle

Així, l’atleta de el CD Kazokusport ja posa els ulls en el següent objectiu a nivell internacional, el Karate1 Premier League de Rabat, on espera sumar la tercera medalla en la sèrie de Open que s’han disputat al llarg d’una temporada que s’espera encara més reeixida.