Karate
»
»
»
»
»
KARATE | El valencià Pepe Carbonell vol continuar engrandint el seu medallero a Guadalajara

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife
Campeonato de Europa Guadalajara
Foto: Pepe Carbonell

KARATE | El valencià Pepe Carbonell vol continuar engrandint el seu medallero a Guadalajara

Foto: Pepe Carbonell

Durant el pròxim 28  i 31 de març, la localitat espanyola de Guadalajara acollirà la 54é edició del Campionat d’Europa Absolut de Karate. Allí, estarà present el nostre esportista de la Comunitat Valenciana Pepe Carbonell, natural de València de 22 anys d’edad.

Y és que, Pepe Carbonell s’ha convertit en un dels karateques valencians, on es va introduir en eixe món als 5 anys d’edat. Ara, després de portar ja a les seues esquenes diferents títols a nivell mundial europeu, com són un Campionat del Món, 10 medalles d’or, 5 de plata i 8 de bronze, ara Pepe Carbonell té ja la ment posada en el Campionat d’Europa de Guadalajara.

Un Campionat del Món, 10 medalles d’or, 5 de plata i 8 de bronze ha aconseguit fins a la data en el World Karate Federatio

En els últims 10 anys, el nostre esportista a aconseguit a nivell europeu la medalla d’or en Kata per equips Sènior d’Istanbul (2015) , que ja l’havia aconseguit dos anys abans a Budapest (2013) i Tempere (2014) . No obstant això, en el mateix any que l’or de Tempere, Pepe va fer un doblet mundial, ja que també va aconseguir penjar-se l’or en el Campionat del Món de Kata per equips disputat a Bremen. A més, l’any 2016 també va aconseguir una prestigiosa medalla de plata en la mateixa disciplina durant els Campionats de Montpeller, Francia.

Con tot això, José Manuel espera continuar engrandint el seu currículum, ja ampli i destacat a pesar de la seua curta edat, durant este cap de setmana a Guadalajara, al qual arriba amb bon sabor de boca després de, entre altres, pujar-se amb Espanya al segon escaló del pódium en el Campionat del Món de katas el passat mes de novembre. Però sobretot, i després de ser plata en 2018, Pepe Carbonell es va convertir el passat mes de gener en Campió d’Espanya en katas, sumant així la seua novena medalla en el torneig nacional.

Pepe Carbonell és l’actual Campió d’Espanya en la modalitat katas

Finalment, cal remarcar que este Campionat d’Europa de Guadalajara arriba en un moment delicat per a l’esport del Karate, ja que fa uns mesos es va fer oficial l’exclusió d’esta disciplina per als pròxims jocs de París 2024. Per això, des de la Federació Mundial de Karate estan molt desil·lusionats ja que, just després del seu debut olímpic que es produirà a Tòquio 2020, eixos també seran els seus últims Jocs

Categorías Karate