Karate
»
»
»
»
»
KARATE | 13 medalles per als valencians en el Campionat d’Espanya Infantil

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife
Campeonato de España
El Campeonato de España de Kárate 2019 en su esplendor (Real Federación Española de Kárate)

KARATE | 13 medalles per als valencians en el Campionat d’Espanya Infantil

El Campeonato de España de Kárate 2019 en su esplendor (Real Federación Española de Kárate)

Durant el passat cap de setmana del 14 i 15 d’abril es va celebrar a la ciutat d’Albacete el Campionat d’Espanya de karate 2019. Fins allí es van desplaçar els nostres joves esportistes per a passar dos dies gaudint d’una gran experiència tant en la categoria de katas com de kumite.

Per això, fins a 13 esportistes valencians han aconseguit sortir llorejats després dels dos dies de competició. Un total de 13 medalles, dues d’elles en katas i 11 en kumite, han originat que el karate valencià hagi quedat en bon lloc en aquest Campionat d’Espanya.

Un or, una plata i once bronzes és el palmarès valencià

Kata benjamin

En la categoria benjamí de kata la delegació valenciana va obtenir dues medalles, una plata en el masculí i un bronze en el femení. I és que, Daniel Míguez Tytarchuk es va pujar al segon graó del podi, just per darrere de l’andalús ThiagoLleial. Per part seva, la nostra representant femenina, Miriam Ruíz-Nieto Márquez, es va penjar una treballada medalla de bronze.

Kumite alevín

Ja en la categoria aleví de kumite, van arribar altres quatre medalles noves per als valencià. En la categoria masculina de >34kg, el bronze va tenir sabor a la nostra Comunitat, ja que tant Marco Mazo Sala com Adrián García Catalán van aconseguir un prestigiós tercer lloc.

Aroa Diego Roldán anava a aconseguir l’única medalla d’or per a la nostra Comunitat

En canvi, ja en el món femení, Ariadna Chica Tolosa va aconseguir la que era el quart metall de bronze en <32kg per a la delegació de la nostra Comunitat. Però anava a ser en kumite Aleví Fem<26kg on anava a arribar la primera i única medalla d’or per als valencians en aquest Campionat d’Espanya. I va ser per a Aroa Diego Roldán, qui per sobre de la de La Rioja Amina Laziri Tahiri anava a aconseguir pujar-se pel cap alt alt del podi.

Kumite infantil

Fins a sis karatekes valencians anaven a aconseguir penjar-se metalls en la categoria infantil de kumite. Pel que fa al masculí, mentre que Rubén Diego Roldán va aconseguir el bronze en <45kg, Diego Alfonso Rey i Unai Chica Tolosa van aconseguir la mateixa gesta en <35kg. Igual que això, Paul Gabriel va posar acabar entre els tres primers pujant-se a l’últim graó del podi en >45kg.

La categoria infantil va ser la més llorejada per als nostres

En canvi, les noies de l’infantil van tenir el seu premi en >42 kg per partida doble, de la mà d’Eva Gaspar Villuendas i Carla Sayol Sánchez, els qui van sumar dos bronzes més per al palmarès valencià.

Kumite juvenil

Finalment, en kumite juvenil només va haver-hi una medalla per a la nostra Comunitat. I va anar gràcies a que David Torregrosa va poder penjar-se un nou metall de tercer classificat i acabar amb el palmarès definitiu de la delegació valenciana d’11 bronzes, 1 plata i 1 or.

Categorías Karate