Més esport
»
»
»
»
»
»
Sara Sorribes avança a quarts a Miami i *Muguruza cau derrotada

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Dani Ponz vuelve al Eldense
Sara Sorribes durante un partido de esta temporada. Foto WTA

Sara Sorribes avança a quarts a Miami i *Muguruza cau derrotada

Sara Sorribes durante un partido de esta temporada. Foto WTA

Una gran Sara Sorribes avança a quarts de final a Miami on s’enfrontarà a Bianca Andreescu, la tennista canadenca que ha vençut a *Garbiñe *Muguruza en huitens de final. *Amba jugadors van haver de barallar fins al tercer set per a emportar-se el partit i poder buscar les semifinals.

Sorribes Tormo va derrocar a *Ons *Jabeur per 6-4, 0-6, 6-1 per a continuar amb el seu millor moment de la seua carrera en un Màster 1000 *WTA. Amb aquesta victòria, la de Castelló es col·loca per primera vegada dins del *top 50.

SORRIBES SORPRENDE AMB LA SEUA PASSADA A QUARTS I MUGURUZA NO POT DAVANT LA JOVE ANDREESCU

Actualment, Sorribes és la 48a del rànquing i una victòria més li ficaria entre les 40 primeres del *WTA. Està realitzant grans actuacions, ha guanyat el seu primer torneig *WTA i la seua determinació en els partits està sent el punt diferenciador. Es va emportar el primer set amb molt d’esforç i malgrat emportar-se un *rosco en el segon parcial, va tornar a la càrrega en el tercer set per a fer amb la victòria.

Per part seua, Muguruza va patir la derrota davant *Andreescu per 3-6, 6-3, 6-2, en un duel de dues campiones de Gran eslam, on la jove canadenca de 20 anys va frenar a la líder de l’any en la WTA. Andreescu serà la contrincant de Sorribes en el pròxim partit i evita així el derbi espanyol.

A Muguruza li va faltar fons físic després d’un curs carregat de partits i amb rivals de gran nivell. El diumenge va gastar molta energia per a véncer a Kalisnkaya i la canadenca amb el seu joc molt dinàmic, on té molta fe en els seus colps, va ser massa per a la hispà veneçolana.

Després d’aqueixa primera pispa en la que Muguruza va estar seriosa, va anar a remolc del que va voler la canadenca, d’origen romanés. Muguruza no es va rendir ni amb el 4-0 en contra de l’últim parcial. No obstant això, aquesta vegada no podria donar-li la volta al partit i deixa en els huitens el seu pas pel Masters de Miami.

Por Golsmedia