Més esport
»
»
»
»
»
»
Sara Sorribes avança a quarts a Miami i *Muguruza cau derrotada

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Amorebieta vs Villarreal B
Sara Sorribes durante un partido de esta temporada. Foto WTA

Sara Sorribes avança a quarts a Miami i *Muguruza cau derrotada

Sara Sorribes durante un partido de esta temporada. Foto WTA

Una gran Sara Sorribes avança a quarts de final a Miami on s’enfrontarà a Bianca Andreescu, la tennista canadenca que ha vençut a *Garbiñe *Muguruza en huitens de final. *Amba jugadors van haver de barallar fins al tercer set per a emportar-se el partit i poder buscar les semifinals.

Sorribes Tormo va derrocar a *Ons *Jabeur per 6-4, 0-6, 6-1 per a continuar amb el seu millor moment de la seua carrera en un Màster 1000 *WTA. Amb aquesta victòria, la de Castelló es col·loca per primera vegada dins del *top 50.

SORRIBES SORPRENDE AMB LA SEUA PASSADA A QUARTS I MUGURUZA NO POT DAVANT LA JOVE ANDREESCU

Actualment, Sorribes és la 48a del rànquing i una victòria més li ficaria entre les 40 primeres del *WTA. Està realitzant grans actuacions, ha guanyat el seu primer torneig *WTA i la seua determinació en els partits està sent el punt diferenciador. Es va emportar el primer set amb molt d’esforç i malgrat emportar-se un *rosco en el segon parcial, va tornar a la càrrega en el tercer set per a fer amb la victòria.

Per part seua, Muguruza va patir la derrota davant *Andreescu per 3-6, 6-3, 6-2, en un duel de dues campiones de Gran eslam, on la jove canadenca de 20 anys va frenar a la líder de l’any en la WTA. Andreescu serà la contrincant de Sorribes en el pròxim partit i evita així el derbi espanyol.

A Muguruza li va faltar fons físic després d’un curs carregat de partits i amb rivals de gran nivell. El diumenge va gastar molta energia per a véncer a Kalisnkaya i la canadenca amb el seu joc molt dinàmic, on té molta fe en els seus colps, va ser massa per a la hispà veneçolana.

Després d’aqueixa primera pispa en la que Muguruza va estar seriosa, va anar a remolc del que va voler la canadenca, d’origen romanés. Muguruza no es va rendir ni amb el 4-0 en contra de l’últim parcial. No obstant això, aquesta vegada no podria donar-li la volta al partit i deixa en els huitens el seu pas pel Masters de Miami.

Por Golsmedia