Més esport
»
»
»
»
»
Nadal torna amb força i victòria en Montecarlo

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Amorebieta vs Villarreal B
Rafa Nadal en su primer partido en Montecarlo. Foto: ATP

Nadal torna amb força i victòria en Montecarlo

Rafa Nadal en su primer partido en Montecarlo. Foto: ATP

Rafa Nadal ha començat la seua temporada de terra batuda en el Masters de *Montecarlo on s’ha proclamat campió onze vegades. El balear va mostrar un tennis imponent per a véncer per 6-1, 6-2 a l’argentí Federico Delbonis en una hora i 16 minuts de joc.

Després d’una preparació específica de diverses setmanes, Nadal va emergir en les pistes de *Montecarlo amb l’empenta necessària per a salvar el seu primer desafiament. L’espanyol va volar sobre *Delbonis, al qual va arrabassar cinc serveis camine de la victòria.

NADAL TORNA A la TERRA BATUDA AMB UNA CONTUNDENT VICTÒRIA

L’actual número 3 mundial torna a l’argila després d’una temporada 2020 condicionada per la pandèmia del COVID-19 en la qual a penes va poder disputar dos tornejos en la superfície marró. L’espanyol va aconseguir els quarts de final en el Fòrum Itàlic de Roma, va perdre davant *Schwartzman, i va alçar la seua 13a corona sobre la terra batuda de Roland *Garros, estenent una de les majors gestes en la història de l’esport.

Nadal supera la primera prueba en Montecarlo. Foto: ATP

Nadal busca recuperar aquesta setmana un dels seus enclavaments predilectes en el circuit. L’onze vegades campió va competir per última vegada en *Montecarlo en la temporada 2018, acabant la seua participació davant el campió Fabio *Fognini en els quarts de final. En un territori que coneix com el palmell de la seua mà, el balear sembla disposat a recuperar el tron.

L’espanyol disputarà els huitens de final del Masters de *Montecarlo davant el búlgar *Grigor *Dimitrov, vencedor per 7-6(3), 6-4 davant el francés Jeremy *Chardy. Nadal domina amb autoritat (13-1) l’historial dels cara a cara entre tots dos, incloent els sis duels més recents i els cinc enfrontaments previs lliurats sobre terra batuda.

Por Golsmedia