Més esport
»
»
»
»
»
Sara Sorribes continua brillant pel món

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Amorebieta vs Villarreal B
Tenis
Sara Sorribes defendiendo los colores de la selección española. Foto: @sarasorribes

Sara Sorribes continua brillant pel món

Sara Sorribes defendiendo los colores de la selección española. Foto: @sarasorribes

La jugadora de tennis Sara Sorribes, nascuda a la La Vall d’Uixó, continua fent passos de gegant en el tennis femení. Als seus 24 anys, ja ha aconseguit colar-se entre les 65 millors tennistes del món. Sorribes ha pujat huit llocs en la classificació mundial femenina (*WTA) d’aquest dilluns, i és ara la 65 del món, i la segona millor espanyola en la llista; només per darrere de *Garbiñe *Muguruza.

La seua última actuació en *Ostrava (República Txeca), va ser una enorme demostració de tot el talent que atresora la jugadora castellonenca. En el torneig txec, Sara Sorribes va aconseguir arribar als quarts de final després d’haver eliminat a jugadores com *Anett *Kontaveit (*top 22) o Magda *Linette (*top 40). Després d’haver acabat el torneig, on Sara va haver de jugar la fase prèvia, el seu resultat ha propiciat que sume ja 1.040 punts.

EL WTA PREMIER DE *OSTRAVA HA MARCAT UN ABANS I UN DESPRÉS EN LA CARRERA ESPORTIVA DE SARA SORRIBES

La jugadora es va emocionar molt, tant en la pista com a través de xarxes socials. En el seu perfil oficial d’Instagram, Sara va voler compartir el següent amb els seus seguidors:

» Ostrava, m’has regalat moltes emocions… una d’elles guardada en aquesta seqüència de fotos, que m’encanta. El camí està per a afrontar-lo, gaudir-lo i sentir-se orgullós d’això. I jo… em sent orgullosa del meu. I de les persones que ho viuen amb mi.»

Amb la incorporació del torneig en Ostrava, el calendari provisional WTA de 2020 inclou actualment 13 tornejos, amb dos esdeveniments a nivell del Tour organitzats a la República Txeca: l’Obert de Praga i l’Obert J&T Banka Ostrava 2020 juntament amb un esdeveniment WTA 125K Sèries a Praga. El torneig, disputat del 19 al 25 d’octubre va repartir 528.500 dòlars en premis.

El calendari està condicionat per diversos factors clau, inclosa la capacitat de reprendre el joc de manera segura d’acord amb l’orientació d’experts mèdics.