»
Llevant, ElPozo i Barça continuen sumant en una jornada que falla Palma Futsal

Partido del Levante UD fútbol sala
Rivillos, jugador del Levante UD FS, mantiene el balón. Foto: LNFS

Frenètica jornada en la lliga de futbol sala que deixa a un Llevant *UD *FS més líder i a un ElPozo Murcia que aguaita les primeres posicions. Barça i *Jimbee Cartagena vencen per a estar en les posicions altes, mentre que Ribera Navarra, Indústries Santa Coloma, Jaén *FS i Córdoba *FS fan el propi amb els seus rivals.

Futbol Emotion Zaragoza 1-2 Córdoba FS

El xoc, igualat fins al final, suposava una oportunitat d’or per al Futbol *Emotion Zaragoza, que *queria trencar la dinàmica de mals resultats, i per al Còrdova, qui buscava continuar escalant posicions en la taula. Així, els minuts de tanteig van donar pas a les ocasions i als gols, erigint-se *Juaqui com el jugador més destacat en signar el 1-0 dins de l’àrea. El resultat, no obstant això, anava a canviar abans del descans, i *Zequi seria l’encarregat d’establir la igualada just sobre la botzina. Després de la represa, el planter de *Josan *Gónzalez va saber aprofitar les seues oportunitats i donar valor a les parades de Prieto, clau durant en el tram final del partit. *Caio, ja en el 38′, va establir el definitiu 1-2 amb una precisa definició precedida per un xut de Saura. Amb aquest resultat, els cordovesos escalen fins a la tretzena posició i augmenten en quatre punts la seua distància amb el descens.

*ELPOZO MURCIA 5-3 *BESOCCER CD *UMA ANTEQUERA

*ElPozo Murcia va aconseguir una altra victòria, encara que res còmoda, davant *BeSoccer CD *UMA Antequera. *Valerio avançava al quadre xarcuter després de pentinar un servei llarg de *Juanjo amb el cap que despistava a *Cone. Álex Fuentes empatava gràcies a una gran contra comandada per *Alvarito, que li deixava definir al seu company. Després del descans, *Paradynski exhibia una gran definició per a contrarestar el punt d’Álex Fuentes, assistit de taló per *Cobarro, al retorn de vestuaris. L’empat el trencava Fernando, que encarava i conduïa pel carril esquerre al llarg de tota la pista abans d’apuntar al pal curt. *Paradynski anotaria un altre avançant-se als seus marcadors en el cor de l’àrea. A la festa se sumaria Pol Pacheco minuts més tard, i l’últim tant de l’equip universitari el pujaria al marcador Javi Amorós, que arribava abans que els altres a una pilota llarga per a marcar al primer toc.

LLEVANT *UD *FS 5-4 PENÍSCOLA *GLOBEENERGY *FS

El *Levente *UD *FS rebia a un Peníscola *Globeenergy *FS en hores baixes, i el que semblava que anava a ser un partit fàcil se li va acabar fent etern al conjunt *granota. Tan sols passaven set minuts del xiulet inicial i ja s’havien registrat cinc punts, quatre d’ells a favor dels locals. Havia obert la llanda Maxi *Rescia i Esteban havia posat terra pel mig amb un doblet. El gol de Gall en pròpia porta semblava testimonial, especialment quan marcava Pedro *Toro. Amb una diferència tan àmplia al descans tot semblava un mer tràmit. Però els de Castelló no van tirar la tovallola i es van bolcar a dalt. Gràcies als gols d’Agustín Plaza per partida doble i de Paniagua, van posar en seriosos destrets al conjunt valencià, que només va poder respirar quan *Rubi *Lemos va anotar el seu punt en l’últim minut.

Osasuna Magna 3-4 *Jimbee Cartagena

El conjunt murcià buscava continuar somiant amb acostar-se al cim de la taula contra un Osasuna que no perdia a casa des de gener i que volia retrobar-se amb la victòria després de tres partits sense guanyar. Solament un minut va tardar *Waltinho a anotar el primer tant de la trobada. Les escomeses dels visitants eren tals que abans del minut 10 del primer període, ja havien aconseguit posar el 0-3 en el marcador gràcies a un gol de Solano i un altre en pròpia porta de Dani *Zurdo en un córner. *Mancuso va ser l’encarregat de despertar les esperances locals anotant la primera diana, que van aconseguir retallar encara més la distància en el marcador amb una miqueta de *Fabinho abans del descans. La tònica del partit es va mantindre en el segon període i tots dos equips es van llançar a l’atac, arribant un gol més per a cada conjunt des de les botes de *Juanpi i César. El 3-4 definitiu li dona la llicència a *Jimbee Cartagena per a continuar pugnant pels llocs més alts de la classificació.

Reial Betis *Futsal 2-3 *Aspil Ribera Navarra

Els navarresos van arrancar el xoc amb un ritme altíssim, donant lloc al primer gol gràcies a un recuperació d’Ibarra que va materialitzar Javi Sena. El punt, aconseguit en el minut dos, va esperonar als bètics, els qui van resistir l’empenyiment visitant per a escometre dues clares ocasions abans del descans. D’aquesta manera, la segona meitat va continuar amb el mateix guió: amb un gol del planter taronja res més reprendre’s el xoc. La reacció, no obstant això, no va fer esperar, i Elías va tornar a retallar el marcador en un contraatac llampec. En el tram final de partit, Gabriel aconseguiria el 1-3, i Buendía, ja en el 39, posaria emoció als últims instants amb un bonic xut precedit per la subtil vaselina de Ruquet. El quadre bètic es manté en la setena posició. El quadre d’Ànec, per part seua, escala fins al dotzé lloc.

Jaén Paradís Interior *FS 4-3 Peixos Rubén *Burela *FS

Va regnar la igualtat en La *Salobreja i només els xicotets detalls van decantar una trobada que va dibuixar ocasions fins a l’últim segon. Amb la pilota en marxa, el Jaén va presentar les seues millors armes i *Mithyue, atent al centre de Piqueras, va inaugurar el lluminós en el minut 5. Els instants posteriors, preciosos per a l’espectador, van donar pas a múltiples accions que a punt van estar d’alterar el resultat, però només Quintela i Antonio Pérez, ja en el 19′, van ser capaços de perforar la xarxa abans del *decanso. Amb el 2-1, i després de la volta de vestuaris, el partit es va convertir en un autèntic *correcalles que va exigir el millor de *Marcão i *Edu. El final, èpic en registrar tres gols més, va quedar marcat per l’empat d’Antonio Pérez i l’excel·lent reacció dels de Jaén, que van anotar dos gols més en els últims minuts per a confirmar la *victortia. Quintela, no en va, a punt va estar de signar l’empat mancant quinze segons amb una cabotada que va traure el meta brasiler en la mateixa línia.

Indústries Santa Coloma 5-2 Palma *Futsal

L’Indústries Santa Coloma va tornar a guanyar en el *Pavelló *Nou i ja van dues victòries consecutives en el seu «nou» feu. En una trobada marcada per la *intesidad, el Palma *Futsal va colpejar primer amb un bonic punt de Nunes, que va materialitzar una jugada d’estratègia en el minut cinc. Amb el marcador a favor, *Barrón va sostindre al seu equip amb diverses intervencions de mèrit fins als instants finals, moment en el qual *Khalid va posar les taules en desviar una rematada de *Sepe. La segona part va presentar ocasions i importants accions de qualitat, encara que l’al·luvió de gols es va fer esperar fins als últims compassos. Des del minut 27 fins al 39, Cardona, *Higor, *Khalid i *Drahovsky, aquest últim per partida doble, van dibuixar un autèntic intercanvi de colps del qual va eixir beneficiat el conjunt de Javi Rodríguez, els últims resultats del qual li posicionen a dos punts dels play-off.

O *Parrulo Ferrol 0-2 Barça

Tots dos equips arribaven al pavelló A *Malata després d’aconseguir una victòria en la seua última trobada, però amb objectius molt diferents. O *Parrulo Ferrol anhela abandonar el fanalet roig de la taula, mentre que el Barça persegueix els llocs alts de la taula. El duel va arrancar amb la igualtat entre tots dos conjunts com a protagonista i amb un equitatiu repartiment de les ocasions. La balança no es va decantar cap a cap de tots dos costats una vegada completats els primers 20 minutos de joc i la trobada va arribar amb empat a zero al descans. El guió es va mantindre fins als instants finals de la trobada, en els quals van arribar els punts. El Barça va aconseguir imposar-se amb dos gols de *Ximbinha i *Aicardo que permeten a lloa culers afermar-se en la zona noble de la taula.