Més esport
»
»
»
»
»
Carla Suárez s’entrena de nou en el Mútua Madrid Open

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Dani Ponz vuelve al Eldense
Carla Suarez en el Mutua Madrid Open
Carla Suárez en su vuelta al Mutua Madrid Open.

Carla Suárez s’entrena de nou en el Mútua Madrid Open

Carla Suárez en su vuelta al Mutua Madrid Open.

Carla Suárez ha protagonitzat una de les imatges més felices en el Mútua Madrid *Open. La jugadora canària, que recentment va anunciar haver superat el limfoma de *Hodgkin que li va ser diagnosticat el mes d’agost passat, ha visitat les instal·lacions de la Caixa Màgica per a completar la seua primera sessió d’entrenament en la capital espanyola.

L’antiga número 6 mundial ha completat una pràctica en l’Estadi 3 al costat de la russa Daria Kasatkina, una de les participants en el quadre final del WTA 1000 madrileny. Durant tota la setmana, en paral·lel a la competició, la canària continuarà preparant el retorn al circuit per a culminar una brillant carrera esportiva dins de les pistes.

CARLA SUÁREZ REAPARECE EN LA PISTES DEL MÚTUA MADRID OPEN DESPRÉS DE SUPERAR UN LIMFOMA DE *HODGKIN

“Estic molt agraïda al torneig per aquesta oportunitat. Estar aquests dies en la Caixa Màgica i poder fer entrenaments de nivell m’ajuda molt en la meua preparació per a tornar a la competició”, va reconéixer amb amabilitat la canària. “He pogut retrobar-me amb algunes de les meues companyes després de molt de temps, sentir aqueix ambient del circuit que tant trobe a faltar i viure de primera mà la bambolla de competició”.

Una de las jugadoras más queridas por la afición, tiene un notable historial a sus espaldas en el Mutua Madrid Open. Su juego, admirado en todo el mundo, siempre ha tenido un brillo especial en la capital española. En uno de los cuadros más exigentes de la temporada de tierra batida, la canaria ha dejado con fuerza su huella consiguiendo hasta tres victorias Top 10, escalando en dos ocasiones hasta los cuartos de final (2015, 2018) y disputando dos finales en la modalidad de dobles (2014, 2015) junto a Garbiñe Muguruza.

“Estoy convencida de que esta edición será algo distinta para todos”, añadió Suárez. “El torneo ha hecho un gran esfuerzo para volver a organizar un evento de altísimo nivel con seguridad. Las pistas están perfectas y espero que disfrutemos de un buen espectáculo”.

Por Golsmedia