Més esport
»
»
»
»
»
Els esportistes més rics i la seua fortuna

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.
Michael Jordan los deportistas más ricos de la historia
Michael Jordan festejando un triunfo con los Chicago Bulls. / Foto: NBA.

Els esportistes més rics i la seua fortuna

Michael Jordan festejando un triunfo con los Chicago Bulls. / Foto: NBA.

Els esportistes d’alt nivell poden presumir de guanyar molts diners. Sobretot els millors i els que també han sabut explotar la part comercial amb grans contractes publicitaris. No obstant això, no són pocs els que perden la seua fortuna en els anys següents a la seua retirada, com expliquem en l’article titulat ‘D’Esportistes milionaris a arruïnats’.

Aquells amb millors dots empresarials, amb carrera universitària, o que estan ben assessorats, sí que aconsegueixen aconseguir quantitats de diners desorbitades. Cal tindre en compte que en els últims temps els esportistes guanyen més diners que antany pel que la majoria de les grans fortunes encara estan en actiu. Encara que només hi ha hagut un que ha arribat a ser bilionari, amb B, i va deixar les pistes l’any 2003: Michael Jordan.

MICHAEL JORDAN ES L’ÚNIC ESPORTISTA DE LA HISTÒRIA QUE HA ACONSEGUIT SER BILIONARI

El rei Jordan

Considerat el millor jugador de bàsquet de la història i un dels millors esportistes de tots els temps, Michael Jordan també és el rei de les finances. L’exjugador dels Chicago *Bulls és l’únic esportista que ha sigut capaç d’arribar a ser bilionari.

Segons la revista Forbes, altres esportistes que sí que van gestionar bé les seues finances i després de la seua retirada van continuar guanyant milions de dòlars són els següents: els *exgolfistas Arnold *Palmer, Jack *Niclaus i Phil *Mickelson, el *expiloto Michael Schumacher, el *exboxeador *Floyd *Myweather, l’exfutbolista David Beckham o el jugador de bàsquet mort *Kobe *Bryant.

Vegem quin és el Top 5 dels esportistes més rics del moment prenent en compte les dades de ‘*Casumo’.

Top 5 esportistes rics

Tiger Woods

El golfista més popular i per a molts el millor de la història ocupa el primer lloc del rànquing dels no bilionaris. L’americà ostenta una fortuna de 800 milions de dòlars i actualment guanya uns 65 milions a l’any. Està molt prop de l’escaló que només ha traspassat fins hui Michael Jordan.

Cristiano Ronaldo

El portugués és un portent físic i amb 36 anys continua batent rècords, sent per a alguns estadistes el màxim golejador de la història del futbol. Però fora dels terrenys de joc també és una màquina de fer diners. Actualment ronda els 500 milions de dòlars i podria ser bilionari en un lustre, si els negocis li continuen anant igual, de bé perquè gana al voltant de 105 milions a l’any.

Roger Federer

Hem parlat del millor jugador de bàsquet de la història, del millor golfista i del màxim golejador. En aquest rànquing no podia faltar el que, amb permís de Rafa Nadal, és el millor tennista de tots els temps. El suís té en el seu poder 450 milions de dòlars i, si tot li va igual de bé en els negocis (gana uns 106 milions a l’any), també podria aconseguir la B de bilionari en tot just un lustre.

*Lebron James

En el cinqué escaló trobem a un altre gran del bàsquet. L’actual més ben jugador de la NBA i juntament amb Jordan o *Kobe un dels millors de la història. King James té una fortuna de 500 milions de dòlars i gana 88 milions a l’any. Juntament amb els altres esportistes esmentats, en tot just cinc anys podria ser bilionari.

*Lionel Messi

L’argentí es troba molt prop d’aconseguir el *Top 5 dels esportistes més rics i, guanyant 104 milions a l’any i amb una fortuna de 400 milions de dòlars, *ponto superaria a *Lebron James en el rànquing. Encara que queda per veure en quin club signa el seu pròxima contracte i quins seran els seus emoluents.

*Lionel Messi saludant al públic amb el Barcelona. / Foto: FIFA.
La resta del *Top 10

El *top 10 ho completen el futbolista *Neymar, els jugadors de la NBA Stephen *Curry i Kevin *Durant, i el pilot de Fórmula Un Lewis Hamilton.

ELS ESPORTISTES ESPANYOLS MÉS RICS SON RAFA NADAL I FERNANDO ALONSO

Quant a l’esportista espanyol més ric, el primer lloc l’ocupa Rafa Nadal. Té uns ingressos anuals de 40 milions de dòlars i una fortuna acumulada de 200 milions de dòlars. Encara que la revista Forbes situava a Fernando Alonso lleugerament per damunt del tennista *manacorí en nombre d’ingressos durant el passat 2020.