Més esport
»
»
»
»
»
Noa Martín, bronze en el Mundial Júnior d’aigües obertes

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.
Foto: FNCV
Foto: FNCV

Noa Martín, bronze en el Mundial Júnior d’aigües obertes

Foto: FNCV

Magnifica actuació dels nadadors del Ferca, NOA MARTÍN (2007) i PABLO MARTÍNEZ (2007) en la prova dels 5 Km infantils del Mundial Júnior d’aigües obertes que s’està disputant en les paradisíaques Illes Seychelles.

En la prova femenina han competit un total de 30 nadadores i en la masculina 35.

NOA MARTÍN s’ha fet amb la MEDALLA DE BRONZE , cobrint els 5000 metres en 52 minuts, 5 segons i 9 dècimes (a 13 segons de l’or), mentre PABLO MARTÍNEZ ha finalitzat huité (42:02:4) a només 11 segons del guanyador.

Noa ha imposat un fort ritme des del principi, liderant la prova en la primera boia. Tota la carrera s’ha mantingut en posicions de TOP-5.

Mancant 600 metres per a arribar a la meta, l’americana Claire Weinstein (or mundial absolut en 4×200 lliure) ha tirat i només han aguantat la turca Estudiantina Erdogan i Noa, mantenint aqueixes posicions fins a l’arribada.

Per part seua, PABLO MARTÍNEZ, ha aconseguit un gran 8é LLOC a només 11 segons del vencedor, l’estatunidenc Nathan Szobota.

El valencià s’ha mantingut durant tota la carrera en el grup de cap, compost per 8-10 nadadors. Ha passat la primera volta molt prop del podi i a partir de la segona volta els tres primers han començat a tirar molt fort i el grup s’ha estirat. Mai ha perdut el deixant d’aqueix grup, que en l’sprint final no ha pogut seguir als primers però que ha aguantat de manera excepcional.

Por Golsmedia

Categorías Més esport