Més esport
»
»
»
»
»
Catorze medalles per als valencians en el Nacional Base i la Copa Masculina de Gimnàstica

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Dani Ponz vuelve al Eldense
Podio cadete femenino 2004 cinta Nacional Base Individual GR 2019
Ainara Lorca (Xirivella) se hace con el bronce en la categoría cadete 2004 de cinta (RFEG).

Catorze medalles per als valencians en el Nacional Base i la Copa Masculina de Gimnàstica

Ainara Lorca (Xirivella) se hace con el bronce en la categoría cadete 2004 de cinta (RFEG).

a Comunitat Valenciana ha brillat amb llum pròpia en el Pavelló Multiusos de Guadalajara, escenari en el qual s’han celebrat de manera conjunta el Nacional Base Individual de GR i la Copa d’Espanya Masculina. Dues competicions en les quals els nostres representants no han cessat de copar podis.

Resultats

Els gimnastes valencians tornen de Guadalajara amb catorze medalles en les seues maletes: quatre ors, quatre plates i sis bronzes. Unes xifres que sustenten el gran treball que es fa en la nostra autonomia, acostumada a copar cada vegada més combinats nacionals.

La Comunitat Valenciana ha aconseguit a Guadalajara 14 medalles.

En les dues primeres jornades van sumar cinc medalles, sent les més destacades Miley Martínez (campiona benjamí) i Mar Torres (campiona infantil 2006 maces). Un medaller que va augmentar considerablement en la tercera i quarta jornada, en la qual els nostres van sumar altres vuit metalls. En aquestes últimes van sobresortir Aniva Tuganbekova, campiona aleví, i Marta Cardosa, campiona juvenil.

El Nacional Base Individual ha baixat el teló aquest diumenge 7 d’abril amb la disputa de les categories aleví 2009 corda i cadet 2004 cinta. Una última jornada en la qual la Comunitat Valenciana s’ha acomiadat pujant-se de nou al podi.

Quatre ors, quatre plates i sis bronzes.

La gimnasta Ainara Lorca, esportista del Xirivella, ha aconseguit el bronze en la categoria cadet 2004 cinta. Un podi que ha liderat la madrilenya Anita Karin Cordó (Coslada) i la companya del qual Lucía Pardo ha aconseguit el subcampionat.

Por Golsmedia