Més esport
»
»
»
»
»
Les seleccions de la CV revaliden el títol en el Campionat d’Espanya de caiac pol

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.
Federación de Piragüismo de la Comunitat Valenciana
Federació de Piragüisme de la Comunitat Valenciana

Les seleccions de la CV revaliden el títol en el Campionat d’Espanya de caiac pol

Federació de Piragüisme de la Comunitat Valenciana

Les seleccions de la Comunitat Valenciana van revalidar el títol, per seté any consecutiu, en el Campionat d’Espanya de caiac pol per autonomies, que va tindre lloc aquest cap de setmana en l’Embassament de Pontillón (Verducido), gràcies a dos títols i dues plates.

En l’estrena de la categoria sub-16 dones, el combinat valencià va demostrar la seua qualitat per a fer-se amb el primer lloc en aquest primer any de la competició. Galícia i Madrid van acompanyar al conjunt valencià en el podi.

Mentrestant, en sub-16 mixta, l’equip valencià, totalment nou, va aconseguir un meritori quart lloc en la classificació general.

Els bons resultats van seguir en la categoria sub-21, ja que la selecció autonòmica va aconseguir el ceptre nacional en una demostració d’hegemonia. Andalusia, segona, i Galícia, tercera, van realitzar també un gran paper.

Finalment, les seleccions valencianes també van fer un gran paper en categoria sènior. De fet, tant en dones com en homes, els conjunts de la Comunitat Valenciana es van penjar la presea de plata.

Por Golsmedia

Categorías Més esport