Més esport
»
»
»
»
»
Comença la competició per parelles de l’europeu València 2022

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.
jugadors pádel
Foto: https://padelcv.com/

Comença la competició per parelles de l’europeu València 2022

Foto: https://padelcv.com/

El tercer dia de competició de l’I Campionat d’Europa de pàdel de menors està reservat per a l’inici dels quadres principals per parelles nacionals.

D’aquesta manera, les 177 parelles espanyoles compareixeran al llarg de la jornada per les 29 pistes de Sportcity per als partits de primera ronda.

En la categoria sub12 que es disputa de forma no oficial destaca la presència de les valencianes Lola Tena i Mar *Munera com tercers caps de sèrie, com Hugo Martínez i Max Spisiak.

Entre les sub14 estarem pendents de l’actuació de l’alacantina Leyre Montañez fent parella amb María Arteaga, terceres preclasificadas. igual que Lucía Peralta, amb Sandra Oliveras, en *sub16.

En paral·lel continua la fase inicial en la competició per seleccions nacionals on Espanya es va classificar ahir per als quarts de final tant en categoria femenina com masculina. Demà dijous, a les 10 del matí jugaran les xiques i a les 4 de la vesprada ho faran els seleccionats masculins.

D’altra banda, alguns components de la selecció de menors de la Comunitat Valenciana van aprofitar la jornada de descans d’algunes seleccions internacionals per a disputar una sèrie de partits de caràcter amistós.

Por Golsmedia

Categorías Més esport