Més esport
»
»
»
»
»
Andreu Blanes, segon espanyol que ha guanyat la Serre-Zinal després de Kilian Jornet

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Amorebieta vs Villarreal B
Andreu Blanes
Andreu Blanes.

Andreu Blanes, segon espanyol que ha guanyat la Serre-Zinal després de Kilian Jornet

Andreu Blanes.

Andreu Blanes es converteix oficialment en el guanyador de Sierre-Zinal 2022. Gana l’edició en un temps de 02.29:19. Andreu Blanes és el segon espanyol de la història a guanyar la Serre-Zinal després de Kilian Jornet.

Andreu entra així en la llegenda de la Carrera dels Cinc 4000!

La suspensió de Mark Kangogo és definitiva. La Unitat d’Integritat de l’Atletisme ens informa hui que l’atleta en qüestió «va admetre la infracció, va acceptar una sanció i va renunciar al seu dret d’apel·lació». Com a recordatori, l’atleta va donar positiu per dues substàncies prohibides per l’Agència Mundial Antidopatge (MESTRESSA) durant la 49a edició de Sierre-Zinal.

S’ha adaptat la classificació Masculina en la categoria “Runner” . Les regles de l’organització estipulen que les bonificacions dels atletes examinats se suspenen fins que s’obtinguen les proves de dopatge, aquestes bonificacions s’alliberen una vegada que les proves negatives són confirmades per la UIA. En conseqüència, el bo de Mark Kangogo no ha sigut pagat i serà redistribuït segons la nova classificació per part de l’organització de Sierre-Zinal.

Por Golsmedia