Més esport
»
»
»
»
»
Jon Rahm i Carlota Ciganda comanden a l’Armada en una nova setmana de desafiaments

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.
Carlota Ciganda
Foto: RFEG.

Jon Rahm i Carlota Ciganda comanden a l’Armada en una nova setmana de desafiaments

Foto: RFEG.

Setmana important en l’European Tour, que celebra la seua penúltima cita de l’any, el Mallorca Golf Open, abans de la final de Dubai. A més de la cita balear, de la qual s’ofereix complida informació en aquesta web, la setmana ofereix interessants reptes per als nostres golfistes professionals.

Així, Jon Rahm juga aquests dies THE CJ CUP a Carolina del Sud, on també opten al títol en plena pugna pel número u del món Scottie Scheffler i Rory McIlroy.

Un altre dels desafiaments de la setmana per a l’Armada espanyola es troba a l’Índia, l’Hero Women’s Indian Open, pertanyent al Ladies European Tour. El BMW Ladies Championship, a Corea del Sud, també té petjada espanyola, la de Carlota Ciganda.

A més, doble compromís per als nostres sèniors: l’Italian Sènior Open, del Legends Tour, i el Dominion Energy Charity Classic, del Champions Tour, en el qual participa Miguel Ángel Jiménez.

Cal recordar que els calendaris 2022 de l’Alps Tour, l’Epson Tour o el LET Access Sèries ja han finalitzat, i que el Challenge Tour està pendent únicament de la seua gran final a Mallorca (3-6 de novembre).

Por Golsmedia

Categorías Més esportGolf