Més esport
»
»
»
»
»
El Torneig de Tennis “David Ferrer Junior 2022” sub 18 reunirà 192 jugadors

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Amorebieta vs Villarreal B
Foto: La Nucía Ciudad del Deporte.

El Torneig de Tennis “David Ferrer Junior 2022” sub 18 reunirà 192 jugadors

Foto: La Nucía Ciudad del Deporte.

L’Acadèmia de Tennis Ferrer de La Nucia acollirà del 22 al 30 d’octubre el “Torneig David Ferrer Junior 2022 G5” sub 18 del circuit ITF World Tennis Tour Júnior. Un torneig sub 18 G5 que comptarà amb 192 jugadors de 20 nacionalitats diferents. És un torneig de terra batuda que comptarà amb quadre femení, masculí i dobles.

Aquest Torneig de Tennis “David Ferrer Junior 2022 sub 18” està organitzat per l’Acadèmia Tennis Ferrer i el World Tennis Tour Júniors amb la col·laboració de la Diputació d’Alacant i l’Ajuntament de La Nucia, Real Federació Espanyola de Tennis i la Federació de Tennis de la Comunitat Valenciana.

En la presentació d’aquest torneig internacional de tennis sub 18 han participat aquest matí Joan Torres, jugador de l’Acadèmia Tennis Ferrer i cap serie nº1 del torneig, Gonzalo Morell, gerent de l’Acadèmia Tennis Ferrer i Sergio Villalba, regidor d’Esports.

“Gran promoció a nivell internacional”

“Volem donar l’enhorabona a l’Acadèmia de Tennis Ferrer per l’organització d’aquest Torneig Internacional de Tennis sub 18. Per ell passaran els millors jugadors júniors de mig món, les promeses del tennis masculí i femení. Un esdeveniment que servirà per a consolidar l’Acadèmia i promocionar a nivell internacional “La Nucia, Ciutat de l’Esport” gràcies al tennis” va comentar Sergio Villalba, regidor d’Esports.

“Millors jugadors sub 18”

El tennista Joan Torres de l’Acadèmia de Tennis Ferrer destacava en la presentació el gran nivell del “David Ferrer Junior 2022 sub 18”. “És un torneig internacional, on s’ajuntarà els millors jugadors sub 18 de quasi tothom. Tant en la fase prèvia com en el quadre principal hi haurà un gran nivell. Espere representar bé el lloc on entrene i gaudir en pista, encara que serà difícil pel gran nivell dels tennistes que participaran en el torneig”, va concloure Torres, cap de sèrie nº1 del torneig

Torneig Internacional sub 18

La fase prèvia del torneig se celebrarà del 22 al 23 d’octubre mentre el quadre principal es desenvoluparà del 24 al 30 d’octubre en les pistes de terra batuda de l’Acadèmia de Tennis Ferrer. Participaran 96 jugadors en el quadre masculí i 96 en el quadre femení. De la fase prèvia només passaran al quadre principal 8 tennistes en cada categoria.

El quadre principal estarà compost per 48 jugadors i 48 jugadores. El quadre de dobles estarà format per 24 parelles i hi haurà també categoria masculina i femenina. Hi haurà jugadors i jugadores de 20 nacionalitats, destacant tennistes d’Austràlia, el Brasil, Costa Rica, els Estats Units, l’Índia, Bèlgica, Espanya, Hongria, el Regne Unit, Eslovàquia, Nova Zelanda, Portugal, Colòmbia, Suïssa, Itàlia, Polònia, el Canadà, França, Mèxic i el Kazakhstan.

Presència de l’Acadèmia Tennis Ferrer

El cap de seriosa nº1 en el quadre masculí serà el dianense Joan Torres, de l’Acadèmia de Tennis Ferrer que jugarà en “casa”. Torres és una de les promeses del tennis espanyol. En el quadre femení la tennista cap de sèrie número 3 serà la jugadora russa Sofia Snitko nº3, també de l’Acadèmia Tennis Ferrer de La Nucia. En total en aquest torneig internacional

L’Acadèmia de Tennis Ferrer comptarà amb un total de 10 jugadors en el torneig.

Por Golsmedia

Categorías Més esportTenis