Més esport
»
»
»
»
»
Gran representació valenciana al sènior i júnior nacional de gimnàstica rítmica

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife
FGCV
Foto: FGCV.

Gran representació valenciana al sènior i júnior nacional de gimnàstica rítmica

Foto: FGCV.

El divendres 21 d’octubre, el Consell Superior d’Esports va acollir l’acte de presentació de l’equip nacional sènior i júnior de gimnàstica rítmica per a la temporada 22/23. Va ser present, el President del CSD, José Manuel Franco, i el President de la RFEG, Jesús Carballo, que van dedicar unes paraules als tècnics i gimnastes per a afrontar aquesta nova temporada plena de nous reptes i objectius.

El President de la RFEG, Jesús Carballo, va inaugurar l’acte compartint algunes paraules inspiradores amb les gimnastes: «Presentem aquesta nova temporada carregada de reptes i grans objectius. La rítmica està en un gran moment amb un any 2022 històric. Ara tenim reptes molt importants per a 2023 com organitzar el Campionat del Món a València que serà un escenari únic per a lluir la nostra millor gimnàstica. Molta sort a les nostres esportistes, tècnics, equip *RFEG i Gràcies al *CSD, a totes les institucions, patrocinadors i afició que ens donen suport dia a dia.

El president va acabar el seu discurs presentant un nou espot publicitari que prompte veurem en les xarxes socials.

EQUIP CONJUNT SÈNIOR

A continuació, l’equip del conjunt sènior format per: Valeria Márquez, Patricia Pérez, Nerea Moreno, Uma Méndez, Irene Martínez, Andrea Fernández, Mireia Martínez, Salma Solaun, Ana Arnau i Inés*Bergua, s’ajuntaven en l’escenari per a compartir unes paraules motivadores: «Afrontem l’objectiu del Campionat del Món de València amb moltes ganes i força. Per a nosaltres és tot un orgull celebrar aquesta cita tan important a casa amb l’afició espanyola».

EQUIP INDIVIDUAL

Les gimnastes de l’equip nacional de modalitat individual: Lucía González, Victoria Correia, Marina Cortelles, Cristina Korniychuk, Teresa Gorospe, Polina Berezina i Alba Bautista, van explicar alguns detalls sobre les seues competicions i ejercicicios. Polina Berezina, gimnasta de l’equip sènior individual: «Soc molt perfeccionista a l’hora de triar músiques i disseny de mallots. M’imagine una història que em transmet sentiments molt forts. Per a mi, el més important és gaudir de cada exercici». Alba Bautista gimnasta de l’equip sènior individual: «Tots els esportistes tenen els seus rituals. Jo tinc moltíssims i em fan sentir segura a l’hora de competir».

EQUIP TÈCNIC SÈNIOR

La seleccionadora Alejandra Quereda, les entrenadores, Ana Pelaz i Marta Linares, la preparadora física Mónica Hontoria i la professora de ballet Dagmara Brown de l’equip sènior, van motivar a les gimnastes a afrontar aquesta nova temporada tan important. Alejandra, va compartir algunes paraules amb les joves esportistes: «En aquesta nova temporada tenim molts objectius, el més important és aconseguir una plaça individual per als JJOO, i tant de bo que siguen dos. Preparem el Campionat del món amb molta il·lusió i el gaudirem sense perdre les ganes de treballar i de ser millors cada dia. La rítmica espanyola ha tornat per a quedar-se. «

EQUIP CONJUNT JÚNIOR

L’equip júnior de la modalitat de conjunt format per: Andrea Corral, Celia Rodríguez, Violeta Bacigalupo, Alba Vidal, Alexandra Marcos, Daniela Picó i Lucía Muñoz, ens van captivar amb un discurs d’esperit d’equip que les manté unides, per a així arribar a una de les seues metes comunes: arribar a formar part del conjunt sènior.

EQUIP TÈCNIC JÚNIOR

Les entrenadores, de l’equip júnior: Carolina Malchair, María García, Beatriz *Brito i Mónica Hontoria van compartir els seus pròxims objectius per a l’equip i el que significa per a elles entrenar al futur de la gimnàstica del país. Carolina Malchair, entrenadora de l’equip júnior: «Amb el conjunt estem preparant l’Europeu i el Mundial júnior de 2023 com a cites més importants. L’objectiu és aconseguir bons resultats, a més de guiar-los en la seua formació i que puguen arribar a formar part de l’equip absolut.»

María García, entrenadora de l’equip júnior: «El més especial és formar-los en la vida a nivell tècnic i personal. Cada cosa que aprenen els ajudarà molt en les seues vides. Nosaltres els ensenyem però també aprenem molt d’elles.» El President del CSD, José Manuel Franco, va tancar l’acte amb unes paraules per a tots els presents: «M’heu emocionat. Quan un sent la mateixa passió que vosaltres per l’esport i veu que l’essència dels valors de l’esport és ací representat en les vostres cares i mirades, és impossible no emocionar-se. Passe el que passe en el futur us portaré sempre en el cor per l’exemple que doneu i el que transmeteu des de la més absoluta humilitat».

Font/Foto: RFEG

Por Golsmedia

Categorías Més esport