Més esport
»
»
»
»
»
Comença el CESA: «El nostre objetiu és competir sempre al màxim»

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.
Foto: FRCV.

Comença el CESA: «El nostre objetiu és competir sempre al màxim»

Foto: FRCV.

Aquest cap de setmana s’inicia el CESA per a les seleccions M16 i M18. Les seleccions valencianes juguen al Rio el diumenge davant el combinat de Castella i Lleó a les 11.00 i la 12.30. Ho fan amb una màxima que el seu director tècnic, JJ Hurtado, ha remarcat a tots els jugadors. “Cal competir al màxim tots els partits, serà un competició molt igualada”.

El debut és a casa i això sempre és bo assegura JJ Hurtado. “Enguany pel sistema de competició jugarem a casa tres dels quatre partits, i els jugadors se senten bé en veure com compten amb el suport del públic. Comencem contra Castella i Lleó que és un equip complicat amb jugadors de les pedreres de VRAC i El Salvador. Enguany som cinc equips i tot està molt parell, potser Madrid aquest una mica per damunt però això caldrà demostrar-ho en el camp”.

Segons el director tècnic de la FRCV els dos equips “arriben molt bé, hem entrenat bé i tots tenim ganes que comencen els partits. En la M18 ens coneixem de sobres tots i en la M16 potser és una mica diferent però cal jugar tots els partits amb intensitat, amb el ganivet entre les dents”.

Castella i Lleó és el primer enfrontament, després vindran Madrid, Catalunya i *Andalucia. Un camí intens per a demostrar que el rugbi valencià en les categories 16 i 18 continua creixent a bon ritme.

Por Golsmedia

Categorías Més esportRugby