Més esport
»
»
»
»
»
Les cites dels equips de Les Abelles aquest cap de setmana

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.
les abelles
Foto: Les Abelles.

Les cites dels equips de Les Abelles aquest cap de setmana

Foto: Les Abelles.

Aquest dissabte 29 d’octubre les xiques del «Les Abelles» disputarán en els camps de rugbi Jorge Diego ‘Pantera’ el derbi Teika. Elles s’enfrontaran el dissabte a les 16.00 hores al seu rival directe i veí, el Rugbi Túria.

Malgrat que les nostres xiques venen d’una dura derrota contra el Getxo, han estat tota la setmana preparant aquesta trobada amb moltes ganes i incidint en els errors que va poder haver-hi la jornada passada. A causa de les baixes ja reincorporades i al treball constant, el grup de Pepe planteja un equip fort amb el qual eixir a disputar aquest esperat derbi.

Seguidament, les xiques del territorial jugaran en el ‘pantera’ a les 18.00 hores contra el AKRA – La Vila, que es presenta quatre llocs per damunt el nostre en la taula i no ho posaran gens fàcil.

D’altra banda, el nostre equip nacional S23 es desplaçarà fins a Madrid per a jugar contra Pozuelo RU el dissabte a les 17.30 hores, en el camp de rugbi ‘Vall de les Canyes’. Els nostres xics venen d’importants victòries, les quals els han col·locat en el més alt de la taula, i han treballat intensament per a continuar ocupant aqueixa posició després d’aquesta trobada.

Por Golsmedia

Categorías Més esportRugby