Més esport
»
»
»
»
»
Les cites dels equips de Les Abelles aquest cap de setmana

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

les abelles
Foto: Les Abelles.

Les cites dels equips de Les Abelles aquest cap de setmana

Foto: Les Abelles.

Aquest dissabte 29 d’octubre les xiques del «Les Abelles» disputarán en els camps de rugbi Jorge Diego ‘Pantera’ el derbi Teika. Elles s’enfrontaran el dissabte a les 16.00 hores al seu rival directe i veí, el Rugbi Túria.

Malgrat que les nostres xiques venen d’una dura derrota contra el Getxo, han estat tota la setmana preparant aquesta trobada amb moltes ganes i incidint en els errors que va poder haver-hi la jornada passada. A causa de les baixes ja reincorporades i al treball constant, el grup de Pepe planteja un equip fort amb el qual eixir a disputar aquest esperat derbi.

Seguidament, les xiques del territorial jugaran en el ‘pantera’ a les 18.00 hores contra el AKRA – La Vila, que es presenta quatre llocs per damunt el nostre en la taula i no ho posaran gens fàcil.

D’altra banda, el nostre equip nacional S23 es desplaçarà fins a Madrid per a jugar contra Pozuelo RU el dissabte a les 17.30 hores, en el camp de rugbi ‘Vall de les Canyes’. Els nostres xics venen d’importants victòries, les quals els han col·locat en el més alt de la taula, i han treballat intensament per a continuar ocupant aqueixa posició després d’aquesta trobada.

Por Golsmedia

Categorías Més esportRugby