Més esport
»
»
»
»
»
El Family Cash Alzira FS goleja i es consolida en la zona de Promoció

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

family cash alzira
Foto: Family Cash Alzira.

El Family Cash Alzira FS goleja i es consolida en la zona de Promoció

Foto: Family Cash Alzira.

En el partit que inaugurava la Jornada 7 en Segona Divisió, Alzira FS va aconseguir la seua quarta victòria de la temporada (5-0) i la tercera en la seua pista, el Palau d’Esports, enfront d’un CD El Ejido que es queda fora de les posicions de Play Off d’Ascens.

Rubi marca un doblet en la quarta victòria del family cash en aquesta lliga

Pese al domini en algunes fases de la trobada dels visitants, el porter Porky va completar un partit sensacional i va assegurar la victòria local. Rubi, amb un doblet, i Peiró, van avançar en el marcador a l’equip valencià en la primera part, mentre que Taronger i Gabri van tancar la golejada en la segona.

Així celebraven jugadors i afició la seua quarta victòria en aquesta lliga:

Por Golsmedia