Més esport
»
»
»
»
»
Els 5 atletes valencians que disputaran el Mundial de trail running a Tailàndia

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Amorebieta vs Villarreal B
Federació Atletisme CV
Foto: Federació Atletisme CV

Els 5 atletes valencians que disputaran el Mundial de trail running a Tailàndia

Foto: Federació Atletisme CV

Aquest pròxim dijous 3 de novembre arranca el primer World Mountian & Trail Running Championship en Chiang Mai. Tailianda serà l’escenari on atletes de tot el món competiran per a ser els millors en les disciplines de: Trail Running, Ultra Trail-Running, Classic Up & Down i Uphill, a més del títol sub20 de Up & Down.

La Reial Federació Espanyola d’Atletisme ha decidit ja quina 33 atletes representaran a Espanya (17 homes i 16 dones), i entre elles destaca convocatòria de 5 atletes valencians: Júlia Font, Andreu Blanes, Antonio Martínez, Guillermo Albert i Ricardo Cherta. 

Molt bona sort als 5 i a tota l’expedició de la RFEA a la qual desitgem que els majors èxits a Tailàndia.

Por Golsmedia