Més esport
»
»
»
»
»
El Fertiberia, líder una jornada més després de guanyar al segon classificat

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Amorebieta vs Villarreal B
Foto: Fertiberia Puerto de Sagunto.

El Fertiberia, líder una jornada més després de guanyar al segon classificat

Foto: Fertiberia Puerto de Sagunto.

El Fertiberia Balonmano Port Sagunt aconsegueix una important victòria 29-23 davant el Trops Màlaga en un partit que va començar molt igualat, però que els blanc-i-vermells van aconseguir trencar al final de la primer part i van ser molt superiors en el segon temps. Amb aquesta victòria, els de Toni Malla segueixen líders de grup amb 9 punts i deixen a 3 punts al Màlaga, el segon classificat.

El partit va començar molt intens amb dos equips que s’estaven jugant dormir una setmana en el més alt de la classificació. Tots dos van estar duros en defensa i molt encertats en atac i el marcador estava governat per la igualtat. Però els gols de De la Vall (7) i Nolasco (8) van començar a trencar aquesta igualtat. I una roja i blava directa a Adrián Portela, per donar-li una puntada a Sedano, va fer que els blanc-i-vermells continuaren posant terra pel mig en el marcador fins a marxar-se al descans amb una renda de 3 punts (15-11)

Després del pas per vestuaris, el Fertiberia no va perdonar i va seguir en la mateixa dinàmica que va acabar el primer temps. Una gran actuació coral va fer que el Màlaga no tinguera opcions de remuntada i els de Malla van adquirir una renda de 6 punts.

Fitxa Tècnica

Fertiberia Balonmano Port Sagunt: Ignasi Admella, Alex Ortega (4), Nil (1), De la Vall (7), Aron Díaz (1), Pau Ferre (4), Daniel Martínez, Adrián Nolasco (8), Daniel Sedano, Aitor Albizu, David García(1), Poveda (3), Javier Olivares.

Trops Màlaga: Pedro Blanco, Roberto Muñoz, Da Silva (2), Pablo Fernández (2), Kahr, Cabrera(1), Jesús Melgar (3), Pablo Soler (5), Jose Villamarin, Luis Castro (2), Daniel Palomeque (2), Adrián Portela, Juan Agustín (1), Pedro (4), Sean (1).

Parcials: 2-2, 5-4, 6-6, 9-8, 12-10, 15-11, 18-13, 20-16, 24-16, 24-18, 26-20, 29-23.

Àrbitres: Jordi Pinilla i Eric Deiros. Van excloure pel Fertiberia BM Port Sagunt Álvaro De la Vall, Sedano (2), Albizu (roja), Poveda. I pel Trops Màlaga a Da Silva (2), Nogueres, Duarte, Portela (Blava)

Por Golsmedia